Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΣΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ (ΦΩΤΟ & VIDEO)

1Συνέντευξη στο Γιώργο Θεοχάρη

Από το βάθρο του πρωταθλητή στα Κατουνάκια του Αγίου Όρους. Ο πατήρ Βασίλειος, κατά κόσμον Παναγιώτης Λαζαρίδης, με 11 μετάλλια στην ελεύθερη πάλη, πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιλέξει τη σωτηρία της ψυχής του από τη δόξα των ανθρώπων.

Ο πατέρας Βασίλειος ζει σε στα ξακουστά Κατουνάκια στο Αγιο Ορος. Μια απόκρυμνη περιοχή που ζουν οι ασκητές. Εγκατέλειψε τις  κοσμικές δόξες και τιμές που του χάρισε η ζωή μέσα απο τον πρωταθλητισμό και κατέφυγε σε μία απο τις ασκητικές περιοχές του Αθωνα.

Τον συνάντησε ο Γιώργος Θεοχάρης και του μίλησε για την απόφαση του να ακολουθήσει την ακραία μορφή μοναχισμού. Ο πατερας Βασίλειος ζούσε στο Μενίδι και στο Αγιο Ορος είναι εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια.










http://www.agioritikovima.gr/perizois/23633-pr%CE%BFtathlitis-pa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)