Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Κούρεμα καταθέσεων με νέο μνημόνιο προβλέπει ο Πάνος Καμμένος

Νέο μνημόνιο προβλέπει ο Πάνος Καμμένος
Την εκτίμηση ότι θα ληφθούν νέα μέτρα και η χώρα μας θα αναγκαστεί να υπογράψει νέα δανειακή σύμβαση, η οποία "θα αφορά και κούρεμα καταθέσεων" εξέφρασε σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Επίσης, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι το θέμα της ΕΡΤ προέκυψε τεχνητά και «επιλέχθηκε να γίνει από τη μεριά του κ. Σαμαρά την ώρα της αποτυχίας των αποκρατικοποιήσεων της ΔΕΠΑ και της ΔΕΣΦΑ και από ότι φαίνεται και του ΟΠΑΠ». Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ σημείωσε ότι «το κενό το οποίο έχει δημιουργηθεί από την "τρύπα" των εσόδων είναι 4,6 δισεκατομμύρια».
Ακόμη, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί συζητούν το θέμα της νέας δανειακής σύμβασης «αλλά δεν ενημερώνουν τον ελληνικό λαό».
Το νέο μνημόνιο, η τέταρτη δανειακή σύμβαση, θα αφορά και το κούρεμα των καταθέσεων, διότι, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «αυτό το θέμα θα προκύψει λόγω του ότι η πραγματική "τρύπα" που υπάρχει είναι 50 δισ.»
toxwni.gr

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
στο ιστολόγιο μας έχουμε αναφερθεί πολλές φορές για την επικινδυνότητα των καταθέσεων στους τραπεζικούς λογαριασμούς, όπως και στο φαινόμενο του Bank Run. Αν αληθεύει αυτή η είδηση τότε θα βρεθούν χιλιάδες πολίτες αντιμέτωποι με κούρεμα των καταθέσεων και τότε η άποψη μας για επιστροφή στην δραχμή (δηλαδή σε εθνικό νόμισμα) θα ήταν σωτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)