Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Στη φυλακή εφοριακός της λίστας Λαγκάρντ

ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΜΑΜΟΥΘ!
Στη φυλακή οδηγήθηκε η εφοριακός της λίστας Λαγκάρντ η οποία πρωταγωνίστησε στο μεγάλο πάρτι του παράνομου ΦΠΑ της Θεσσαλονίκης. Την περασμένη εβδομάδα, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έριξε «καμπάνες» στις Μαρία Στογιάννου, Βάγια Παπακώστα και Ελένη Τσέπη, οι οποίες καταδικάστηκαν για απιστία στην υπηρεσία, προκαλώντας, όπως απεφάνθη το δικαστήριο, στο ελληνικό Δημόσιο ζημιά που υπερβαίνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ!
Συγκεκριμένα, η κυρία Στογιάνου -της οποίας το όνομα φιγουράρει και στη λίστα Λαγκάρντ- καταδικάστηκε σε 11 χρόνια κάθειρξη και μεταφέρθηκε στη φυλακή. Σε ό,τι αφορά τις κ.κ. Παπακώστα και Τσέπη καταδικάστηκαν αμφότερες σε πέντε χρόνια φυλάκιση, με την ποινή της κυρίας Τσέπη όμως να είναι εξαγοράσιμη.
Καταθέσεις-μαμούθ 


Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι όσον αφορά στην κυρία Στογιάνου, πρόκειται για τον άνθρωπο που, σύμφωνα με καταγγελία του νούμερο ένα οφειλέτη του Δημοσίου Νίκου Κασιμάτη, στις 19 Μαρτίου 2013 είχε συναντηθεί με τον συνήγορο πρώην συναδέλφου της κ Χρήστο Μαρκογιαννάκη.Θυμίζουμε ότι εντολέας του κ. Μαρκογιαννάκη είναι η πρώην εφοριακός κυρία Αντωνία Καρακουλάκη η οποία διαβιεί στις φυλακές Διαβατών καθώς έχει καταδικαστεί σε 40 χρόνια κάθειρξη.

Το όνομα της κα Στογιάννου βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ με καταθέσεις 2.2 εκατομμυρίων ευρώ! Το ποσό αυτό, θεωρείται, απίθανο να το έχει αποκτήσει από τις νόμιμες απολαβές της.Το υπόμνημα Κασιμάτη Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγους μήνες ο Νίκος Κασιμάτης είχε καταθέσει υπόμνημα-φωτιά στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Σε αυτό ανέφερε ότι η εντολέας του κ. Μαρκογιαννάκη (η κα Καρακουλάκη) είχε «προνομιακή μεταχείριση» από την πολιτική εξουσία καθώς και ότι –μεταξύ άλλων- υπηρέτησε στο γραφείο του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρώην λογιστής στρέφεται και εναντίον του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής της Λίστας Λαγκάρντ, κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη καθώς αποκαλύπτει ότι μιας δίκης της εντολέως του στις 19 Μαρτίου 2013, εκείνος είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με την πρώην εφοριακό Μαρία Στογιάννου!Παράλληλα στο υπόμνημα επισημαίνεται ότι ως μάρτυρας υπεράσπισης της κας Καρακουλάκη καταθέτει ο πρώην εφοριακός Διογένης Τσαχειρίδης ο οποίος «είναι εγγεγραμμένος επίσης στη λίστα Λαγκάρντ με καταθέσεις 1.2 εκατ. ευρώ». 

[Πηγή e-reportaz.gr]
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)