Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Επόπτες χωρίς πόθεν έσχες

Επόπτες χωρίς πόθεν έσχες
Επόπτες χωρίς πόθεν έσχες

Με τις ευχές της τρόικας η κυβέρνηση απαλλάσσει τα μέλη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας από την κατάθεση "πόθεν έσχες", παρά τις αντιρρήσεις που διατύπωσε επισήμως η Αρχή για την Καταπολέμηση και Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Η κίνηση αυτή γίνεται, σύμφωνα με την εφημερίδα 6 μέρες, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, κίνηση που δημιουργεί μείζον πολιτικό θέμα τη στιγμή που η κυβέρνηση "διαφημίζει" με κάθε τρόπο τη διαφάνεια σε όλες τις αποφάσεις της.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, πουθενά δεν υπάρχει η αιτιολόγηση της απόφασης και η όλη ρύθμιση έγινε μέσα από την περίπλοκη διαδικασία των υπουργικών αποφάσεων και όχι μέσα από νομοθετική ρύθμιση, προφανώς επειδή υπήρξε ο φόβος ότι η ρύθμιση θα γίνει αντιληπτή.
  
Πηγή: 6 μέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)