Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ρεπουσιολογίας το ανάγνωσμα.

 Σχολιάζοντας το νέο «χτύπημα» της Ρεπούση, σχετικό αυτή τη φορά με το Χορό του Ζαλόγγου και την επιλογή των Σουλιωτισσών να αυτοκτονήσουν, παρά να πέσουν στα χέρια των Τουρκαλβανών, (μύθο χαρακτήρισε την ομαδική αυτοκτονία η Ρεπούση), ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρος Βιτάλης, δήλωσε:

«Η ιστορία με τις Ρεπούσες, Φραγκιαδάκες, Δραγώνες και λοιπές «φωστήρες» της «εκπαίδευσης», καταντάει πια αηδία.

Δουλειά δεν είχε δηλαδή ο διάολος και γ…. τα παιδιά του. Για νάχουνε να λένε, να βγαίνουν οι «φωστήρες» ακαδημαϊκοί στα λυματοκάναλα «για να απαντήσουν με ύφος εκατό καρδιναλίων» και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι να κάνουν και αυτοί τη δουλειά τους. Κουτόχορτο δηλαδή για κρετίνους, σε μια χώρα που ξεριζώνεται από τα θεμέλιά της.

Για το Πατριωτικό Μέτωπο, η υπόθεση αυτή με το μισελληνικό και ανθελληνικό λόγο, όταν μάλιστα αυτός αναπτύσσεται από «εκπαιδευτικούς», είναι λυμένη εδώ και χρόνια. Από τότε που καταθέσαμε το Νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας, το οποίο στο Άρθρο 136, παράγραφος 5, αναφέρει:

«Δεν μπορούν να είναι εκπαιδευτικοί, όσοι ασκούν λόγο ρατσιστικό, μισελληνικό και εθνομηδενιστικό, στρατευμένο, όπως επίσης θρησκευτικό φανατισμό και προσηλυτισμό. Το Συνταγματικό Δικαστήριο αποφασίζει για τις περιπτώσεις αυτές και την ποινή των παραβατών».
Με δυο λόγια, αν δεν αρέσει  στις κάθε λογής Ρεπούσες, η Πατρίδα αυτή, την οποία έφτιαξαν με το αίμα τους οι Κολοκοτρωναίοι και οι Καραϊσκάκηδες, ας καταθέσουν το ελληνικό διαβατήριό τους και ας πάνε στο διάολο.
Όσο γι’ αυτούς που ψηφίζουν Ρεπούσες, που είναι ταυτόχρονα και οι ηθικοί αυτουργοί αυτών των  τερατογεννέσεων, τους συνιστούμε να δηλώσουν τις γυναίκες και τις κόρες τους, υποψήφιες για τα χαρέμια του Ντουμπάι, του Μπαχρέιν της Σαουδικής Αραβίας. Υπάρχει και καλό μεροκάματο και ικανοποιητική περιποίηση.
Άμετε στον αγύριστο καθήκια».


Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626 
http://www.pamet.gr pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr allilegion@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)