Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Στα εντόσθια του ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ - Πόθεν έσχες τραπεζιτών



ΙΝΚΑ – ΔΤ 444 27.05.13

Θα περάσουν από κόσκινο τα πόθεν έσχες των εφοριακών

ΜΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ – ΜΗ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ


26.05.13 Από Newsit.gr | NewsIT –

Κύπρος: Τραπεζοϋπάλληλοι έτοιμοι για μείωση μισθού

Έτοιμοι για μειώσεις μισθών δηλώνουν οι 11 χιλ. τραπεζικοί υπάλληλοι στο πλαίσιο της προσπάθειας σταθεροποίησης του τραπεζικού συστήματος. [η ΟΤΟΕ μας ξαπλωμένη λιάζεται]

Εδώ ΕΛΛΑΔΑ, Ελλάδας Κυβέρνηση γιατί ????? δεν κάνετε τα ανάλογα ???? σε τραπεζίτες και τραπεζοϋπάλληλους.
Το ΙΝΚΑ καλεί το ΣΔΟΕ να ελέγξει το πόθεν έσχες των μελλών των Δ.Σ. των τραπεζών σε όλες τις περιόδους.
Το ΙΝΚΑ καλεί τον Υπουργό Οικονομίας να δώσει εντολή στο ΣΔΟΕ να ελέγξει το πόθεν έσχες των μελλών των Δ.Σ. των τραπεζών σε όλες τις περιόδους.
Το ΙΝΚΑ καλεί τον κο Πρωθυπουργό να δώσει εντολή στον κο Υπουργό Οικονομίας να δώσει εντολή στο ΣΔΟΕ να ελέγξει το πόθεν έσχες των μελλών των Δ.Σ. των τραπεζών σε όλες τις περιόδους.

Μετά τις ακρότητες σε βάρος όλων των Ελλήνων με δάνεια σε φόρους για την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών,  (που το πόθεν έσχες των μελλών των Δ.Σ. τους σε όλες τις περιόδους, δεν φρόντισε κανένας Ρακιντζής η ΣΔΟΕ να ελέγξει.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ στα Διοικητικά Συμβούλια των τραπεζών, κε Ρακιντζή.

Ζητούμε, από Ελληνική Κρατική Αρχή και όχι από ξένη και ανεύθυνη όπως η ΤτΕ, όχι παιδιαρίσματα πλέον και τσεπωσιές, αλλά ρητό και σφικτό οικονομικό έλεγχο σε όλες τις επιχορηγούμενες από τον κρατικό προϋπολογισμό Τράπεζες και Ασφαλιστικές.
Επιχορηγούμενες η Υποστηριζόμενες με κυβερνητικά μέτρα και Υπουργικές Αποφάσεις και Νόμους και, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΥΣ.

(Από ΙΝΚΑ Κρήτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)