Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

''Κανένα κέρδος για τον λαό από τις ιδιωτικοποιήσεις''


Με αφορμή το ταξίδι του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην Κίνα και τις ιδιωτικοποίησεις εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει: «Από τις ιδιωτικοποιήσεις των λιμανιών, των αεροδρομίων, της ενέργειας, των μεταφορών, του νερού και άλλων κερδισμένοι θα είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι, εγχώριοι και ξένοι, που θα αυξήσουν τα ήδη υπέρογκα κέρδη τους».

Σύμφωνα με τον Περισσό «ο λαός θα έρθει αντιμέτωπος με νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, με περισσότερη φορολογία και με νέες αυξήσεις σε υπηρεσίες και τιμολόγια λαϊκής κατανάλωσης».
 
Τέλος το ΚΚΕ καλεί τον λαό «να αντιπαλέψει τόσο την πολιτική της κυβέρνησης όσο και τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ που μιλάει για συμπράξεις με ιδιώτες, ενώ επικεντρώνει την κριτική του στο τίμημα της ιδιωτικοποίησης και το πρόσωπο του αγοραστή, αφήνοντας στο απυρόβλητο τη συνολικότερη πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-πλουτοκρατίας».
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)