Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!! ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!!! ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

Οι πολιτικές εξελίξεις στην παγκόσμια πολιτικό – οικονομική σκακίερα είναι τουλάχιστον σε εμάς γνωστές…..
μέσα απο αυτό το
βίντεο μπορείτε δείτε και να μάθετε την αλήθεια .Η μικρή λέξη ” ενωθειτε ” είναι η μήτρα του υπομόχλιου και της αντίστασης με την οποία μπορούμε να επιδράσουμε , υπερ μας ,στην παγκοσμιοποίηση!!!

Τους επόμενους μήνες θα συζητηθεί στην Ευρώπη ο διαμελισμός της Ελλάδας ως λύση στην κρίση αυτή όπως και η κατάργηση του σταυρού στην ελληνική σημαία !!!

Ενημερώστε τους φίλους σας , τις οικογένειές σας …μείνετε μαζί μας !!!

Αποκτήστε κριτική σκέψη…

Published on Jun 1, 2012
Το κεφ. -η.θ- είναι remake, με αρκετές νέες πληροφορίες καθ'όλη τη διάρκεια του (κάποια κομμάτια έχουν παραμείνει ίδια). Επίσης έχει προσαρτηθεί σε αυτό και το κεφ. θ. Το Αλφάβητο της Αλήθειας είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ, αποτελούμενο από 24 κεφάλαια μικρού και μεγάλου μήκους. Διατίθεται δωρεάν στο internet καθαρά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο. Η σειρά δεν ασχολείται με θεωρίες συνομωσίας αλλά με γεγονότα. Είναι μια συλλογή πληροφοριών, αποσπασμάτων ντοκιμαντέρ, σεμιναρίων και ερευνών, Ελλήνων και ξένων ανεξάρτητων και μη ερευνητών, δημοσιογράφων, utubers και bloggers. Στηρίξτε την προσπάθεια ενημέρωσης, με δημοσίευση των επεισοδίων όσο μπορείτε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)