Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

«Δεν γίνεται κυβέρνηση χωρίς το ΠΑΣΟΚ»


Αμετακίνητος ο Ευάγγελος Βενιζέλος

«To ΠΑΣΟΚ δε θα λειτουργήσει ως συμπλήρωμα μιας πλειοψηφίας» διαμήνυσε ο Ευ. Bενιζέλος μιλώντας στην Real news. Σημείωσε ότι χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται κυβέρνηση καθώς προτείνει ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη στρατηγική.

Επικρίνει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ότι με τις προτάσεις τους «στήνουν σκηνικό τεχνητής πόλωσης και ακυβερνησίας». Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μετεκλογικού ανοίγματος προς τη ΔΗΜΑΡ «ισότιμα και χωρίς προκαταλήψεις».


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
ήρθε η ώρα να γελάσουμε με τα αστεία του Ευαγ. Βενιζέλου. Παλεύει να αποδείξει ότι δεν είναι "ελέφαντας" και να πείσει ποιον; Τον Ελληνικό λαό που εξαιτίας του κινήματος του καταντήσαμε το περίγελο της Ευρώπης και όλου του κόσμου. Το ΠΑΣΟΚ έχει σβήσει από τον χάρτη της πολιτικής και τέτοιες δηλώσεις ενός ανύπαρκτου πολιτικού προσώπου μόνο για να γελάμε είναι. Τώρα έφτασε η στιγμή να πληρώσουν για όσα έκαναν στην χώρα μας, εις μνήμη των θανόντων από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)