Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Το 39% έφτασε η αποχή


Στη Φλώρινα το υψηλότερο ποσοστό αποχής

Στο 39% ανήλθε η αποχή στις σημερινές βουλευτικές εκλογές, ξεπερνώντας το 34,90% της αποχή του Μαΐου και το 32% των εκλογών του 2009.

Το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής σημειώθηκε στη Φλώρινα και ανήλθε στο 62,25%. Ακολουθούν η Κεφαλλονιά με αποχή 56,89%, η Λακωνία με αποχή 56,18%, η Λέσβος με 55,60%, η Ευρυτανία με αποχή 54,68%, η Αρκαδία με 51,53% και η Χίος με αποχή 51,36%.

Τη μεγαλύτερη αποχή μεταξύ των περιφερειών με ποσοστό αποχής μικρότερο από 50%, είχαν η Θεσπρωτία με ποσοστό αποχής 48,42%, η Λευκάδα με 47,91% και η Μεσσηνία με ποσοστό αποχής 47,33%.


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
η σχεδόν 40 % αποχή είναι τεράστια απώλεια ψήφων, αυτοί οι άνθρωποι όσο και να θέλουν να αποποιηθούν από τις ευθύνες τους ουσιαστικά συμμετέχουν ενεργά στην υποστήριξη του μεγαλύτερου κόμματος. Η αδιαφορία στα κοινά είναι αδιαφορία για το μέλλον ολόκληρου του Ελληνικού λαού, λυπόμαστε αλλά είμαστε συνυπεύθυνοι για όσα βιώνουμε στην χώρα μας. Σκεφτείτε όσοι δεν ψηφίσατε τι θα πείτε στα παιδιά σας και στα εγγόνια σας όταν σας ρωτήσουν: τι έκανες για να αλλάξεις την καταδίκη μας; τι έκανες όταν γνώριζες ότι το μόνο σου όπλο ήταν η ψήφος σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)