Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Σφαγή Μουσουλμάνων που ασπάζονται το Χριστιανισμό στην Τυνησία

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ



Φιλελεύθερης παρουσίασης talk show με τον  Tawfiq Okasha πρόσφατα εμφάνισε στον αέρα στην εκπομπή "Αίγυπτος Σήμερα " (Egypt Today) ένα βίντεο με Μουσουλμάνους που κόβουν το κεφάλι ενός νεαρού, σφάζοντας τον για το έγκλημα της αποστασίας, στην περίπτωση αυτή το έγκλημα του ήταν ότι ασπάστηκε τον Χριστιανισμό και αρνήθηκε να τον αποκηρύξει. 

Το βίντεο-έχει προειδοποίηση, είναι πάρα πολύ σκληρό - είναι ενσωματωμένο εδώ (η πραγματική εκτέλεση φαίνεται από στα λεπτά 1:13 - 4:00). Για όσους προτιμούν να μην το δουν, μια περίληψη ακολουθεί:

Ένας νεαρός άνδρας εμφανίζεται να κρατιέται από μασκοφόρους άνδρες. Το κεφάλι του έχει τραβηχτεί προς τα πίσω, με ένα μαχαίρι στο λαιμό του. Ο νεαρός δεν αγωνίζεται και φαίνεται να περιμένει τη μοίρα του. Μιλώντας στα αραβικά, ο ομιλητής στο παρασκήνιο ή «αφηγητής», ψάλλει μια σειρά από μουσουλμανικές προσευχές και δεήσεις, ως επί το πλείστον καταδικάζοντας τον Χριστιανισμό, τον οποίο  λόγω της Αγίας Τριάδας, αναφέρεται ως μια πολυθεϊστική πίστη: "Ας πάρει εκδίκηση ο Αλλάχ για την πολυθεϊστική αποστασία " - "Αλλάχ ενδυνάμωσε τη θρησκεία σου, να είναι νικηφόρα ενάντια στους πολυθεϊστές " -" Αλλάχ, νίκησε τους άπιστους στα χέρια των Μουσουλμάνων " -"Δεν υπάρχει θεός, αλλά ο Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο αγγελιοφόρος του "

Στη συνέχεια, με κραυγές "Allahu Akbar!"  ή "Ο Θεός είναι μεγάλος!"- Ο άνθρωπος που κρατά το μαχαίρι στο λαιμό του αποστάτη αρχίζει να τον τεμαχίσει, ακόμα και το θύμα φαίνεται να ψελλίζει στο στόμα του ήρεμα μια προσευχή. Χρειάζονται περίπου δύο λεπτά βίντεο προσπάθειας να κοπεί το κεφάλι του Χριστιανού, η οποία πραγματοποιείται μετά  σε υψηλότερες Ισλαμικής κραυγές και συνθήματα για τη νίκη.

Εμφανώς ταραγμένος ο οικοδεσπότης της εκπομπής Tawfiq Okasha, ρωτάει : "Είναι αυτό άραγε το Ισλάμ; Ζητά αυτό το  Ισλάμ; Πώς το Ισλάμ σχετίζεται  με αυτό το θέμα; ... Αυτές είναι οι εικόνες που διανέμονται σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης στην Ευρώπη και Αμερική ....  Μπορείτε να φανταστείτε;" Στη συνέχεια, σχετικός με την Μουσουλμανική Αδελφότητα της Αιγύπτου και Salaf, του οποίου η πολιτική επιρροή έχει αυξηθεί τρομακτικά, με ρώτησε, "Πώς τέτοιοι  άνθρωποι υποτίθεται ότι κυβερνούν;"

Στην πραγματικότητα, μόνο την επόμενη ημέρα ένας κορυφαίος Αιγύπτιος  ηγέτης Salafi δήλωσε ανοιχτά ότι κανένας Μουσουλμάνος δεν έχει το δικαίωμα να αποστατήσει ( no Muslim has the right to apostatize,) , ή να αφήσει το Ισλάμ, με βάση τους κανόνες Hadiths, συμπεριλαμβανομένων των εντολών του Μωάμεθ, "Όποιος αφήνει την θρησκεία του, τον σκοτώνει." Σε πιο έγκυρα νομικά εγχειρίδια του Ισλάμ γίνεται ξεκάθαρο ότι η αποστασία είναι ένα έγκλημα, που τιμωρείται με θάνατο.

Το πρώτο "δίκαιοι χαλίφης," αποτελεί σύμβολο της μουσουλμανικής ευσέβειας και της αρετής, είχε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να σφάζονται, συμπεριλαμβανομένης της καύσης, αποκεφαλισμό, και τη σταύρωσης, απλά και μόνο επειδή προσπάθησαν να ξεφύγουν από το Ισλάμ. Σύμφωνα με την Εγκυκλοπαίδεια του Ισλάμ, το πιο έγκυρο έργο αναφοράς για το Ισλάμ στην αγγλική γλώσσα, "υπάρχει ομοφωνία ότι ο αρσενικός αποστάτης πρέπει να τεθεί σε θάνατο."

Τέλος, μια λέξη των «προσευχών» ή ικεσίες προς τον Αλλάχ που από τους Μουσουλμάνους εκτελεστές στο βίντεο: αυτά είναι πρότυπα και στερεότυπα. Δεν είναι μόνο μια απλή συγκάλυψη ανώνυμων σφαγέων, οι οποίοι ικετεύουν τον Αλλάχ να προβεί σε πράξεις ενάντια του κακού. Μάλλον, κορυφαίοι ηγέτες Μουσουλμάνοι επικαλούνται ανοιχτά κακοπροαίρετα προσευχές.

Δείτε εδώ (See here παραδείγματα επιφανών Μουσουλμάνων δεόμενοι στον Αλλάχ να χτυπήσει άπιστους με Καρκίνο και την ασθένεια "μέχρι να προσεύχονται για το θάνατο τους και να μην τον λαμβάνουν", ακόμη και οι επίσημες προσευχές στη Μέκκα, με κατάρες στα μεγάφωνα οι Μουσουλμάνοι προσκυνητές και την circumambulate Ka'ba, δεόμενοι στον Αλλάχ να κάνει τη ζωή των Χριστιανών και των Εβραίων: "ομήρους στη μιζέρια, με ατελείωτη απελπισία, πόνο και αδυσώπητη ασθένεια χωρίς τέλος, να γεμίσει τις ζωές τους με θλίψη και πόνο και τέλος η ζωή τους με ταπείνωση και καταπίεση».

"Είναι αυτό το Ισλάμ;" Εσείς αποφασίζετε.

Ο Raymond Ibrahim είναι Αναπληρωτής Ερευνητής στο Φόρουμ της Μέσης Ανατολής και Shillman Fellow στο Ντέιβιντ Χόροβιτς Κέντρο Ελευθερία.


(Μετάφραση Google και διορθώσεις από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)