Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΣΗΜΕΡΑ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΑ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ")


Η ολοκλήρωση της κατοχής  έρχεται.
  Απο το επόμενο  φθινόπωρο
 η "Κάρτα του Πολίτη"


Δύο ημέρες  πριν τις κρισιμώτερες  εκλογές  της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδας και εν μέσω  μιας   γιγαντιαίας  τρομοκρατικής επίθεσης  εναντίον του Ελληνικού  λαού , το  υπηρεσιακό  υπουργείο  προστασίας του πολίτη , ανακοίνωσε  ότι απο το επόμενο φθινόπωρο θα επιβληθεί τελικά  η Κάρτα Του Πολίτη, μόνο που την ονόμασαν  "νέα ταυτότητα".

Έτσι λοιπόν και στα "μουλωχτά", όπως  συνηθίζεται  να περνούν  μνημόνια , και δαιμόνια,πριν  απο λίγο, το  υπουργείο "προστασίας" του πολίτη  δημοσίευσε ένα λακωνικό δελτίο  τύπου, με το οποίο μας ενημερώνει ότι  απο το επόμενο φθιόπωρο θα αρχίσει η αντικατάσταση των  ταυτοτήτων μας με τις "νέου τύπου" ταυτότητες οι  οποίες όπως  χαρακτηριστικά αναφέρει θα έχουν "την μορφή πιστωτικής κάρτας".
Όλα οσα λέγαμε  και μας θεωρούσαν μερικοί γραφικούς ή συνωμοσιολόγους , ιδού  πως γίνονται  πραγματικότητα.
Αυτή η "νέα ταυτότητα"  δεν θα είναι παρά η  πολυδιαφημισμένη  απο τον  εντολοδόχο και τέως κατοχικό πρωθυπουργό  Παπανδρέου "Κάρτα Του Πολίτη".
Ετοιμαστείτε  και οπλισθείτε με αγωνιστικό φρόνημα, διότι  απο το επόμενο φθινόπωρο  ή θα πρέπει να  δεχτείτε  το  ηλεκτρονικό μαρκάρισμα και την ηλεκτρονική χειροπέδα ή  θα πρέπει να αρνηθείτε  την  παραχώρηση  του Θεόσδοτου δώρου της ελευθερίας   που  θα είναι   το "αντίτιμο"  για να πάρετε  τη "νέα ταυτότητα".

5 σχόλια:

  1. Παρότι το νέο είναι δυσάρεστο, οφείλω να εκφράσω τα εύγε μου που είστε το πρώτο μπλογκ που το ανακοίνωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παρούσα κυβέρνηση ως συνέχεια της πραξικοπηματικής κυβέρνησης Παπαδήμου είναι παράνομη και έτσι όλες οι αποφάσεις της είναι ανυπόστατες Εκτός τούτου, ως μην εκλεγμένη κυβέρνηση δεν έχει δικαίωμα να εφαρμόσει καμία πολιτική επειδή δεν έχει διατυπώσει ποτέ μια πολιτική και αυτή δεν έχει λάβει λαϊκή έγκριση - νομιμοποίηση.

    Η παρούσα κυβέρνηση είναι υπηρεσιακή και η μόνη αρμοδιότητα της είναι η διοργάνωση των εκλογών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ "ανώνυμε", αυτή η υπηρεσιακή κυβέρνηση νομοθετεί πίσω από την πλάτη μας, αυτό θα έχει σαν συνέπεια όποια κυβέρνηση αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας μας θα πρέπει να αποσύρει τα υπάρχοντα νομοσχέδια. Αναρωτιόμαστε όμως ποια θα είναι και αν θα θελήσει να πάει κόντρα στους δανειστές μας.
      Είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει, χωρίς κυβέρνηση σε μια προεκλογική περίοδο να αποφασίζουν και να νομιμοποιούν "παρανομίες" κατά την δικιά μας άποψη. Η ανοχή έχει και τα όρια της....

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα.Αυτό ήταν αναμενόμενο να γίνει,τόσα και τόσα
    μας έχουν κάνει και μεις μιλιά όπως πάντα.
    Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι η αριστερά
    είτε κάνει τον κουτό είτε τα θεωρεί φανταστικά δεν
    παίρνει καθαρή θέση.
    Ώρες-ώρες με κάνει να πιστεύω ότι είναι και εκείνη
    ένα πιόνι στα σχέδια των μεγάλων της γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ/η "barbakas" καλησπέρα και από εμάς, πιστεύουμε ότι τα γεγονότα δείχνουν ξεκάθαρα την θέση του καθενός. Οι νόμοι και οι ενέργειες που επιβάλλουν στην Ελληνικό λαό ουσιαστικά προέρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ιδιαίτερα τώρα που δεν υπάρχει κυβέρνηση. Είναι πασιφανές ότι τόσο τα κόμματα της αριστεράς όσο και της δεξιάς που συμφωνούν στην παραμονή μας στην Ε.Ε. είναι αυτοί που συμφωνούν με αυτά τα νομοθετήματα.
      Λυπόμαστε που βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι, αλλά όπως αναφέρατε είναι τα πούλια για αυτά τα μεγάλα σχέδια.
      Προτείνουμε σε όλους τους φίλους μας να αφιερώσουν λίγο χρόνο να σκεφτούν που μας οδηγούν, τότε θα καταλάβουν και την στρατηγική τους, η οικονομική κρίση είναι το εργαλείο επιβολής της κυριαρχίας τους. Η πείνα και η φτώχεια το όπλο για να μας ελέγξουν. Μαζί με αυτούς που μας επιβάλλονται έχουν σύμμαχους τους πολιτικούς μας που τους κρατάν στο χέρι. Ο εκβιασμός που κάνουν σε κάθε πολιτικό πρόσωπο καταφέρνει να διαμορφώσει την πολιτική τους γραμμή. Η χώρα μας χρειάζεται νέους ανθρώπους αδιάφθορους και πάνω από όλα να αγαπούν την πατρίδα μας.

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)