Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ – ΣΥΡΙΖΑ.

Η μεγαλύτερη απάτη παγκοσμίως. Enron, Lehman Brothers, Madoff, είναι παρωνυχίδες μπροστά στους απατεώνες με την δήθεν αριστερή ταμπέλα. Τα τρία μεγαλύτερα παγκόσμια σκάνδαλα – οικονομικά εγκλήματα μαζί, είναι υποδεέστερα μπροστά σε αυτό που έχει συντελεστεί στην Ελλάδα. Και στις τρεις περιπτώσεις έχουν επιστραφεί ήδη πολύ μεγάλα ποσά από αυτά που εκλάπησαν. Μόνο η Lehman έχει επιστρέφει ήδη πάνω από 120 δισεκατομμύρια !!! 
 Έκλεψαν τα δισεκατομμύρια της ανακεφαλοποιήσεις των τραπεζών που φορτώθηκαν στο δημόσιο χρέος εξυπηρετώντας μόνο και αποκλειστικά τα συμφέροντα των μπροστινών τύπου Prem Watsa.  
Και όλα αυτά με την πλήρη ανοχή των Ευρωπαίων. Προφανέστατα και η συναλλαγή μαζί τους, έχει τον όρο της ψήφισης – εφαρμογής του τρίτου μνημονίου.  
Για αντάλλαγμα μπροστά στην μεγαλύτερη απάτη του κόσμου με λεία που ξεπερνά τα φανερά 300 δις συν τα χρηματιστηριακά κέρδη από το shortαρισμα των μετοχών.....
Συνεχίζεται... 



http://lobbystas.gr/τα-δισεκατομμυρια-τησ-μεγαλυτερησ-απ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)