Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: DeutscheBank δανειολήπτες Ισοτιμία Ελβετικού Φράγκου

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 549 Κυριακή 12.04.14
Για τους δανειολήπτες και τα μέλη μας του ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ. με τότε με ισοτιμία Ελβετικού φράγκου.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2.
Ο Γιώργος υποσχέθηκε γάμο στην όμορφη χωριατοπούλα και της άνοιξε μπουρδέλο για να μαζέψουν τα απαραίτητα λεφτά, πήρε Maserati και την έκανε βόλτες. Περνώντας από το παλιό καφενείο το ρώτησαν τι έγινε ρε συ με την Καίτη την παντρεύτηκες ;; ποια ρε μαλάκα, βόλτες ναι, την πουτάνα θα παντρευτώ. !!! 
Από κάτω εδώ ο Γιώργος. Εσείς βρείτε την πουτάνα ή τις πουτάνες του.
Η Deutsche Bank βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων (ΙΝΚΑ η απόλυτη δικαιακή αισχρότητα !!!!- κλέψε τους δανειολήπτες και δώσε μας… τα μισά) για την εξωδικαστική επίλυση της υπόθεσης χειραγώγησης των επιτοκίων του Libor, αλλά η χρηματική ποινή με την οποία είναι αντιμέτωπη έχει ανέλθει σε νέα ύψη, Σύμφωνα με τους Financial Times, η Deutsche Bank θα κληθεί να καταβάλει πρόστιμο που ίσως υπερβεί τα 1,5 δισ. δολάρια, ενώ έχει ήδη πληρώσει πρόστιμο 735 εκατ. ευρώ για μη σύννομες παρεμβάσεις στο Euribor.
……κατατέθηκαν αγωγές για το σκάνδαλο της χειραγώγησης του
διατραπεζικού επιτοκίου του Λονδίνου (Libor) από την αμερικανική Ομοσπονδιακή Εταιρεία Ασφάλισης Καταθέσεων (FDIC).
Η FDIC κατέθεσε τις αγωγές εκ μέρους 38 αμερικανικών τραπεζών που χρεοκόπησαν στη διάρκεια της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης, υποστηρίζοντας ότι έχασαν χρήματα εξαιτίας της χειραγώγησης του Libor, έναν από τους μεγαλύτερους δείκτες αναφοράς παγκοσμίως με βάση τον οποίο υπολογίζονται τα επιτόκια δανεισμού για χρηματοπιστωτικά προϊόντα ύψους 550 τρισ. δολαρίων από στεγαστικά δάνεια μέχρι παράγωγα.
Παράλληλα, αμερικανικές αρχές ερευνούν τις δραστηριότητες της γερμανικής τράπεζας σε δυο ακόμη περιπτώσεις, μια εκ των οποίων αφορά συναλλαγματικές ισοτιμίες.
Ωστόσο, την Παρασκευή ανακοίνωσε ότι οι Τζάιν και Φίτσεν θα λάβουν 4,8 εκατομμύρια ευρώ, έκαστος 4.800.000 Ευρώ έτος. Προβόπουλος 9.600 έτος, Κωστόπουλος240.000 έτος.
Το ΙΝΚΑ με τους δικηγόρους του και την Συλλογική αγωγή μας, δεν φοβάται τα τοξικά και κανέναν από  τους τραπεζικούς ομίλους ούτε ντόπιο ούτε ξένο.
Και…. οι δικαστές…. έχουν ψυχή !!!!!. ο Ομπάμα έδειξε το δρόμο.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ άντε και στους Έλληνες δανειολήπτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)