Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Κι άλλο σκάνδαλο στον Καναδά. Ο... ''μπουμπούκος'' σε ρόλο... πυροσβέστη

Το ελληνικό δημόσιο πληρώνει το...δάνειο της ελληνικής Κοινότητας Μόντρεαλ!
Είχε δοθεί από την Εθνική Τράπεζα (υποκατάστημα Καναδά), με εγγύηση του ελληνικού Δημόσιου. 'Οταν αυτή πουλήθηκε στην NovaScotia, το δάνειο ανάλαβε η καναδέζικη τράπεζα. Το αρχικό δάνειο, πριν περίπου μία 20ετία, ήταν 20 εκατομ. Τώρα είναι περίπου 6 εκατομ. Τα περισσότερα έχει πληρώσει ήδη στα ''μουλωχτά'', το ελληνικό Δημόσιο. Οι της Κοινότητας φώναξαν και τον 'Αδωνι (Γεωργιάδη) ως πρόεδρο της άχρηστης ''Επιτροπής Απόδημων της Βουλής'', να τους... σώσει γιά το υπόλοιπο (του πλήρωσαν και τα έξοδα γιά το ταξίδι, που ολοκληρώθηκε 15 Ιανουαρίου 2013), με ''μεσολάβηση'' σε υπουργούς στην Αθήνα, ώστε το ελληνικό Δημόσιο να εξακολουθεί να πληρώνει, παρά τις ενστάσεις της ''Τρόϊκα''. Ο βουλευτής, υποσχέθηκε, ως σύγχρονος ''μαυρογιαλούρος'', να ''επιληφθεί άμεσα του θέματος''.
( Σημ.: Στις δημοκρατικά πολιτισμένες χώρες, όπως ΗΠΑ, όταν ένας βουλευτής δέχεται χρήματα ή πληρωμή εξόδων του, γιά ταξίδια, από ιδιώτες ή Οργανισμούς, χάνει την έδρα του και έχει νομικές επιπτώσεις. Στην Ελλάδα φυσικά, αυτό θεωρείται...''μαγκιά''. Ο κ. Γεωργιάδης, είχε κάνει πρόσφατα και ταξίδι στην Αυστραλία, μαζί με την σύζυγο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα από Ελληνοαυστραλούς. Γιά ποιά ''Βουλή'' μιλάμε; )

Ο ''γίγαντας'' της διπλωματίας, Δ. Αβρααμόπουλος ετοιμάζει βαλίτσες (Καναδά, 26-28 Φεβρουαρίου)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)