Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Βίλλα Αμαλίας ή Κατάληψη Βλακείας;

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
δεν μας φτάνει το χάος που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια οι κερδοσκόποι με τους προδότες πολιτικούς μας, δεν μας φτάνει η προπαγάνδα, οι λίστες και τα φακελώματα, δεν μας φτάνει που ξεπουλούν την χώρα μας, δεν μας φτάνει που γυρίσαμε στον μεσαίωνα εργασιακά και οικονομικά, με κράτος ληστρικό, άδικο, γεμάτο προπαγάνδα, ψέμα, σκάνδαλα και προδοσία, έρχονται σαράντα παλικάρια να προβούν σε κατάληψη της Βίλας Αμαλίας.
Είναι μια κίνηση για να στραφούν τα βλέμματα μας αλλού; να αποπροσανατολιστούμε και πλέον να μην ξεχωρίζουμε το γιατί και το πως, να χάσουμε το μυαλό μας, να διαβάζουμε το κείμενο που ακολουθεί και αναρωτιόμαστε τελικά κάποιοι έχουν τρελαθεί; Είναι τόσο απαραίτητο ένα ορμητήριο παρανομίας και κατάληψης; Είναι αυτό ελευθερία και πάνω από όλα αυτός που έγραψε το κείμενο σοβαρολογεί ή τα έτσουξε λίγο και γράφει ότι του έρθει;
Όπως και να έχει εμείς τους ευχόμαστε καλή επανάσταση σύντροφοι, αγωνιστές και μην σας ενοχλεί που χάσατε λίγο το δρόμο σας, αντί να κάνετε κατάληψη στην Βουλή, πήγατε σε ένα άδειο κλασικό κτήριο. Που θα πάει θα βρείτε και εσείς τον δρόμο σας, όταν δεν θα υπάρχει Ελλάδα, Βουλή και Σύνταγμα, τότε θα γράφετε τα κείμενα σας στα Γερμανικά...

Κείμενο μέσα από την ανακατειλημμένη Villa Amalias

Σήμερα 9/1/2013 ανακαταλάβαμε τη Villa Amalias δίνοντας τέλος στο καθεστώς ανομίας στο οποίο βρισκόταν από τις 20/12/2012.
Η Villa Amalias βρίσκεται και πάλι στα χέρια του κόσμου της αντίστασης. Δίπλα στους εργάτες, τους ανέργους, τους αστέγους, ντόπιους και μετανάστες, τους αγωνιστές.
Σταθερό ανάχωμα απέναντι σε ένα καθεστώς μόνιμης έκτακτης ανάγκης που στόχο του έχει να επιβάλλει το σύγχρονο ολοκληρωτισμό. Στον καιρό του μνημονιακού κανιβαλισμού με συνέπεια-συνέχεια και πείσμα παίρνουμε πίσω αυτά που μας ανήκουν.
ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ
Αλληλεγγύη στον 98FM, στο Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ΑΣΟΕΕ και σε όλες τις καταλήψεις και τους αυτοοργανωμένους χώρους
ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 12/1/2013, 12:00, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
VILLA AMALIAS




Ιστορικό του κτηρίου:newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)