Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Agenda 21 ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ


Uploaded on Jan 4, 2011
Agenda 21 Οι στόχοι και τα βήματα για την παγκόσμια διακυβέρνηση που αναζητούν... Αυτοί που ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ (Απόσπασμα από το βιβλίο Γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας - Το Σιδερένιο Βουνό-)

2 σχόλια:

  1. Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΤΗ ΛΙΟΣΙΩΝ 104 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧEΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ 825 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΙΚΑ!!!Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ-10 ΑΤΟΜΑ- ( ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Κ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΑΤΙ 1 ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΓΚΡΟΥΠ ΕΙΧΕ Κ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΑ Κ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ) ΗΛΙΚΙΑΣ 18-70 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΦΟΥ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝΕ ΣΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΓΚΡΟΥΠ Κ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΒΡΕΘΗΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ Α Κ Ο Μ Α???? OI YΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ?? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ !??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλούμε να σχολιάζετε στο δημοσίευμα που αφορά το σχόλιο και όχι όπου βρείτε, εκεί αφήσατε ένα "a".
      Είδατε ότι έχουμε απαντήσει σε προηγούμενο σχόλιο και σας ζητούμε να επικοινωνήσετε στο e-mail του ιστολογίου μας για να σας δώσουμε οδηγίες.

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)