Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Κινεζοποίηση της Ελλάδας και το χάσιμο της εθνικής ανεξαρτησίας.

Με το εικονικό χρέος και με έξυπνα λογιστικά τεχνάσματα η χώρα κατέρρευσε οικονομικά, με ένα σχέδιο εσχάτης προδοσίας από πολιτικούς και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Γερμανία).
Το ξεπούλημα - χάρισμα της δημόσιας περιουσίας, είναι ενέργεια παράνομη, προδοτική και ασύμφορη για τον Ελληνικό λαό.

Στα πλαίσια της αντισυνταγματικής (από αναλύσεις ειδικών) λειτουργίας του ΤΑΙΠΕΔ ο κυρ, Τσίπρας χάρισε στους Κινέζους - κατακτητές όλο το λιμάνι του Πειραιά, μια τεράστια έκταση που ξεκινά από τη σχολή Ναυτικών Δοκίμων και φτάνει μέχρι το Πέραμα (προς Σαλαμίνα), με ποσό 360 εκατομ. Ευρώ και με προοπτική τις δήθεν Κινέζικες επενδύσεις.
Είναι δήθεν επειδή και αυτές θα πραγματοποιηθούν με την συνδρομή του Ελληνικού λαού και από κοινοτικά προγράμματα ΕΣΠΑ.

Ο πόλεμος που μας κήρυξε η Γερμανία έχει όλα τα αποτελέσματα πολέμου, χωρίς όμως να ανοίξει μύτη από τους κατακτητές, εμείς όμως θρηνούμε θύματα (αυτόχειρες) αλλά και χάνουμε καθημερινά την εθνική μας ανεξαρτησία....

Σιγά σιγά θα αγοράσει (τσάμπα) και τα ναυπηγεία μας η Cosco και ότι προλάβει να αρπάξει από την εθνική λεηλασία της χώρας.

Κινεζικό σχέδιο διάσωσης για τα Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)