Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Κι ο Αλέξης... αγκαζέ με τους Γερμανούς της D.T.

Μερικά πράγματα στην Ελλάδα δεν αλλάζουν εύκολα. Χέρι χέρι με τους Γερμανούς επιχειρηματίες πηγαίνει (και) ο Αλέξης Τσίπρας, ακολουθώντας τα χνάρια των προκατόχων του στο Μαξίμου, τους οποίους, μάλιστα, καταγγέλλει με κάθε ευκαιρία για τον σφιχτό εναγκαλισμό με τα γερμανικά συμφέροντα.
Ο πρωθυπουργός, ακολουθώντας κι αυτός την πεπατημένη σε μια χώρα που ελάχιστα απέχει από το να χαρακτηριστεί γερμανικό... lander (προτεκτοράτο), συναντήθηκε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο του γερμανικού
τηλεπικοινωνιακού κολοσσού Deutsche Telekom Τίμοθι Χέτγκες, ανασύροντας, όπως ήταν επόμενο, μνήμες και συνειρμούς του πρόσφατου παρελθόντος με το πέρασμα άλλων «αμαρτωλών» γερμανικών εταιριών, όπως η διαβόητη Siemens.
Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι της Deutsche Telekom και του ΟΤΕ ενημέρωσαν τον κ. Τσίπρα σχετικά με την απόφαση της εταιρίας να επενδύσει 2 δισ. ευρώ τα επόμενα τέσσερα χρόνια στην ελληνική οικονομία για την ανάπτυξη τεχνολογικών δικτύων οπτικών ινών για οικιακή χρήση, ώστε 1.000.000 ελληνικά νοικοκυριά να αποκτήσουν γρήγορο ίντερνετ. «Η επένδυση αυτή αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία και ταυτόχρονα σημαντικό βήμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της» έγραψε λίγο αργότερα ο κ. Τσίπρας στο twitter. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος και ο πρόεδρος του Ομίλου ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)