Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Πάει, θα το ζήσουμε κι αυτό: Βγήκαν οι πρώτες αστυνομικές ταυτότητες με διόρθωση φύλου

Πάει, θα το ζήσουμε κι αυτό: Βγήκαν οι πρώτες αστυνομικές ταυτότητες με διόρθωση φύλου
Πέντε μήνες μετά την υπερψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, οι πρώτες διορθώσεις στα στοιχεία και τις αστυνομικές ταυτότητες των ενδιαφερομένων ατόμων είναι γεγονός.


Κοινώς, ο Βαγγέλης γίνεται Ανδρομέδα και δεν τρέχει κάστανο.
Πάει, το δηλώνει και παίρνει την αστυνομική του ταυτότητα. 
Μάλιστα οι «δικαιωμένοι» έχουν αρχίσει και κάνουν σχετικές αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια επιδεικνύοντας τις νέες... θηλυκές τους ταυτότητες. 
Ο 30χρονος Βαγγέλης από τη Μυτιλήνη, που είχε αιτηθεί στο Ειρηνοδικείο Μυτιλήνης την αλλαγή της ληξιαρχικής πράξης γέννησης και βάπτισής του, και συγκεκριμένα τη διόρθωση του αναγραφόμενου φύλου από «άρρεν» σε
«θήλυ» και του «Ευάγγελος» σε «Ανδρομέδα» από χθες Τρίτη κρατάει στα χέρια τη νέα ταυτότητα.
Η Ανδρομέδα, λοιπόν, παρέλαβε από το Τμήμα Ασφαλείας του Ζωγράφου την ταυτότητά της.
«Επιτέλους. Μετά από μήνες υπομονής και επιμονής δικαιώθηκα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλοι οι συνοδοιπόροι μου που ακολουθούν τον ίδιο δρόμο μαζί μου να πετύχουνε κάθε όνειρο και στόχο. Χωρίς εσάς αγαπημένοι μου φίλοι δεν θα τα είχα καταφέρει. Το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι η επιτομή της ύπαρξης σου» έγραψε η ίδια στους λογαριασμούς της στα social media.
Αυτά... 
Άντε με τις υγείες σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)