Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Ο «πόλεμος» ξέσπασε! ΗΠΑ και ΕΕ «χτυπούν» τη Ρωσία…

ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση θέτουν σε ισχύ τα μέτρα εναντίων της Ρωσίας, για την υπόθεση Σκριπάλ.
Οπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, 60 Ρώσοι διπλωμάτες θα απελαθούν από τη χώρα, οι 48 είναι μέλη της ρωσικής πρεσβείας και οι 12 αξιωματούχοι της ρωσικής αποστολής των Ηνωμένων Εθνών.
«Με αυτά τα βήματα, οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί της καθιστούν σαφές στη Ρωσία πως οι ενέργειές της έχουν και επιπτώσεις. Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να
συνεργαστούν για τη δημιουργία καλύτερων σχέσεων με τη Ρωσία, ωστόσο, αυτό θα γίνει εάν αλλάξει στάση η ρωσική κυβέρνηση», αναφέρει μεταξύ άλλων η αμερικανική ανακοίνωση και προστίθεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε και το κλείσιμο του ρωσικού προξενείου στο Σιάτλ.
Tην ίδια ώρα, 14 μέλη της ΕΕ έχουν αποφασίσει να απελάσουν Ρώσους διπλωμάτες: τέσσερις αποχωρούν από τη Γερμανία, τέσσερις από τη Γαλλία δύο από τη Δανία,, τρεις από την Τσεχία, 13 από την Ουκρανία, τέσσερις από την Πολωνία και δυο από την Ολλανδία.

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)