Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Νέκρωσε η αγορά της Αδριανούπολης! Εμπάργκο Ελλήνων…

Εμπάργκο στην τουρκική αφορά αποφάσισαν να κάνουν οι Έλληνες, διαμαρτυρόμενοι για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία.
Μάλιστα, η απουσία των Ελλήνων στην αγορά της Αδριανούπολης ήταν τόσο εμφανής, που η τουρκική εφημερίδα HABER έκανε ρεπορτάζ αποκαλύπτοντας την τρομακτική ζημία που έχει αυτή η κίνηση των Ελλήνων στην τοπική οικονομία.
Ο πρόεδρος της Διεθνούς Αγοράς Αδριανούπολης Μπουλέντ Reisoğlu είπε: «Μάθαμε ότι ακυρώθηκε η επίσκεψη των Ελλήνων μετά τα γεγονότα και στην αγορά οι Έλληνες δεν ήρθαν. Περίπου 1500 Έλληνες έρχονταν κάθε Παρασκευή, αλλά δεν είδαμε κανέναν αυτήν την εβδομάδα. Νομίζω ότι έκαναν μια τέτοια ενέργεια για αντίδραση επειδή είναι οι δυο στρατιωτικοί τους κρατούμενοι».
Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι: «Οι Έλληνες που έρχονται στην πόλη μας για τα Σαββατοκύριακα για αγορές, ζητούν να σταματήσει η συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών για παραβίαση των συνόρων μας, οι οποίοι συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στο δικαστήριο φτάνουν αυτή την εβδομάδα».

2 σχόλια:

  1. Ἐμπάργκο σέ ΟΛΑ τά τούρκικα προϊόντα τῆς Ἑλληνικῆς ἀγορᾶς!

    Ἐμπάργκο σέ ΟΛΕΣ τίς τουρκικές ἀγορές-προορισμούς τῶν Ἑλλήνων!

    Ἐμπάργκο στά τουριστικά καί προσκυνηματικά ταξίδια σέ ΟΛΟΥΣ τούς τουρκικούς προορισμούς (π.χ. Κωνσταντινούπολη πού εἶναι καί ὁ συχνότερος, παράλια κ.λ.π.)!

    Ἐμπάργκο στά τούρκικα σήριαλ, στά τούρκικα τηλεπαιχνίδια (π.χ. survivor) καί στά βοθροκάναλα πού τά ἀγοράζουν καί τά προβάλλουν!

    Ἀποχή ἀπό ἀθλητικούς ἀγῶνες καί event μέ Τουρκία εἰς ἔνδειξιν στοιχειώδους εἰρηνικῆς διαμαρτυρίας!

    Καί βλέπουμε στήν πορεία στήν λίστα μας, ἀνάλογα μέ τήν τουρκική προκλητικότητα καί ἄρνηση νά ἐλευθερώσουν τά Ἑλληνόπουλά μας! Καί βέβαια, ἡ ἀντίσταση τοῦ ἁπλοῦ λαοῦ μας ὡς φτύσιμο στά μοῦτρα τῶν ἄθλιων πολιτικῶν μας τῆς διαπλοκῆς, τῆς προδοσίας, τοῦ ἀνθελληνισμοῦ, τοῦ ἀντιχριστιανισμοῦ, τῆς ξενολαγνείας-ὑποταγῆς καί τῆς ἐθνικῆς μειοδοσίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)