Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ιεροσόλυμα: Αρμένιος… ελεεινός Επίσκοπος αμφιβητεί το «θαύμα» του Αγίου Φωτός- Καβγάς με Ελληνορθόδοξο μοναχό


Επιμέλεια-  ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Χωρίς ίχνος ντροπής αμφισβητεί μπροστά στην κάμερα τηλεοπτικού σταθμού το Αγιο Φως. Κι όμως δεν πρόκειται για κάποιον άθεο ή εχθρό του Χριστιανισμού, αλλά για έναν Αρμένιο Επίσκοπο! Τα όσα συνέβησαν και μεταδόθηκαν έκαναν το γύρο του κόσμου.

Η κάμερα ισραηλινής εκπομπής μπήκε στο Ιερό Κουβούκλιο μαζί με τον Αρμένιο Επίσκοπο και έναν Ελληνορθόδοξο Μοναχό. Ο Αρμένιος μιλώντας για το θαύμα του Αγίου Φωτός άρχισε να λέει ασυναρτησίες, ότι δήθεν υπάρχουν καντήλια που θα ανάβουν τα κεριά όταν δε συμβαίνει το θαύμα…
Ο Ελληνορθόδοξος μοναχός που βρίσκεται μαζί τους αναγκάζεται να πάρει το λόγο και να αποκαταστήσει την αλήθεια ζητώντας να σταματήσει το γύρισμα. Εικόνες σαν κι αυτές διασύρουν την Ορθόδοξη Εκκλησία και μειώνουν το κύρος της παγκοσμίως.
Το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ καλεί το Οικουμενικό Πατριαρχείο να παρέμβει άμεσα
στην Εκκλησία των Αρμενίων -Πατριαρχείο Αρμενίων ώστε να δοθούν εξηγήσεις για τα  απρεπή και αδιανόητα λεγόμενα του Ορθόδοξου Επισκόπου της Αρμενίας αναφορικά με το Αγιο Φως .
Δείτε το απόσπασμα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1:
  
vimaorthodoxias.gr

1 σχόλιο:

  1. ΝΑΙ ΒΡΕ ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΗ...!!!
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΒΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΛΕΙΝΕ.
    ΑΥΤΟ ΔΑ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ..!!!
    ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΔΩ...!! ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ.

    ΑΝΤΙ ΒΡΕ ΕΛΕΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΦΥΣΗΤΙΣΜΟ ΣΟΥ, ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΣΤΟ ΑΝΑΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ;;;
    ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΔΩ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)