Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ηλεκτρονικό χρήμα - η απόλυτη δικτατορία ξεκινάει, εκτός εάν...

Αντιγραφάκιας: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΑΡΧΕΚΑΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΡΙΜΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
Ο Θεός, όπως ποτέ δεν εγκατέλειψε την Ελλάδα, δια πρεσβειών της Παναγίας μας και των Αγίων, έτσι και τώρα, θα επιτρέψει τέτοια γεγονότα, που θα χαλάσει τα σχέδια των προδρόμων του αντιχρίστου.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ
Ενημερώσου, ξεκίνα και αύξησε τον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ σήμερα



youtube.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)