Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Εφοδοι της δημοτικής αστυνομίας στις δυο τα ξημερώματα για να μαζέψουν λεφτά!

Του Γιώργου Θεοχάρη
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η δημοτική αστυνομία της Αθήνας το τελευταίο διάστημα διενεργεί ελέγχους τα ξημερώματα σε κεντρικούς δρόμους και μη της πρωτεύουσας.

Δημοτικοί αστυνομικοί που μίλησαν στο tilegrafima.gr επιβεβαιώνουν τα γραφόμενα λέγοντας ότι έχουν αυτή την εντολή από τη διοίκηση τους.
“Μας πιέζουν πολύ να κόβουμε κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα, η πίεση αυτή

μας έχει βγάλει από τα όρια μας. Οι έφοδοι μας το τελευταίο τρίμηνο γίνονται και απο 12 τα ξημερώματα έως στις 6 το πρωί καθώς αυτές τις ώρες αποφεύγονται οι διαπληκτισμοί με τους ιδιοκτήτες IX”, καταγγέλουν αστυνομικοί.
Η δημοτική αστυνομία του Καμίνη ακολουθεί μία αναχρονιστική τακτική του τύπου “Μαζεύουμε λεφτά ΤΩΡΑ”.
Τα πρόστιμα τσουχτερά. Κυμαίνονται από 50 έως 150 ευρώ!
Υπενθυμίσουμε ότι, η πρακτική αυτή είχε ακολουθηθεί και από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο χωρίς να επιφέρει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)