Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Σημεία των καιρών (3) - Έτσι θα γίνει το ΧΑΡΑΓΜΑ της Αποκάλυψης: στο DNA



666: Το χάραγμα του θηρίου – Η τελική επιλογή της ανθρωπότηταςΤο 3ο κατά σειρά βίντεο που αναφέρεται στην άγνωστη για τους περισσότερους τεχνολογία εγγραφής ψηφιακών δεδομένων (digital data) στο DNA, η οποία θα αντικαταστήσει την τεχνολογία των σκληρών δίσκων και θα δώσει ασύλληπτες δυνατότητες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές - μια τεχνολογία για την οποία η Microsoft εργάζεται πυρετωδώς για την εξέλιξή της. Η τεχνολογία αυτή είναι που θα χρησιμοποιηθεί για το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ πάνω στο ανθρώπινο σώμα, στο ανθρώπινο DNA και ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί εν δυνάμει και κατά την έκδοση της νέας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, μέσω της Ιριδοσκόπησης (σκανάρισμα της ίριδας του ματιού), Παλαμοσκόπησης (σκανάρισμα των αιμοφόρων αγγείων της παλάμης του χεριού) και Δακτυλοσκόπησης (σκανάρισμα αντίστοιχα του δακτύλου).
Αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να δοθούν από τον κάθε πολίτη κατά την έκδοση της
νέας Ταυτότητας και είναι τα λεγόμενα Βιομετρικά Στοιχεία. Μαζί με αυτά όμως κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί οτι κατά την έκδοση της ταυτότητας δεν θα χαραχτούν και δεδομένα πάνω στο DNA μας με τη νέα αυτή τεχνολογία. Το σίγουρο πάντως είναι οτι αυτή θα είναι η τεχνολογία του ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ που θα χρησιμοποιήσουν οι Πρόδρομοι του Αντιχρίστου (σε συνδυασμό με την Ιριδοσκόπηση, Παλαμοσκόπηση και Δακτυλοσκόπηση) και στη συνέχεια ο ίδιος ο Αντίχριστος θα επιβάλει υποχρεωτικά σε όλον τον πλανήτη, ώστε αν δεν έχεις πάνω σου (στο DNA) χαραγμένο το νούμερό σου, με το οποίο θα κάνεις τις συναλλαγές σου, θα βρίσκεσαι εκτός συστήματος και δεν θα μπορείς ούτε να πουλάς, ούτε και να αγοράζεις.

Άλλα όμως τα σχέδια του ανθρώπων και άλλα του Θεού.

Ενημερωθείτε, ξεκινήστε και αυξήστε τον Πνευματικό Αγώνα αδέλφια και ο Θεός θα επιτρέψει τέτοια γεγονότα, που θα τους χαλάσει τα σχέδια...



To 1o και 2ο βίντεο «Σημεία των Καιρών - Αποθήκευση ψηφιακών δεδομένων στο ανθρώπινο DNA και η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα» μπορείτε να δείτε εδώ:


2ο βίντεο (πιο ενημερωμένο του 1ου) https://www.youtube.com/watch?v=Oj-wC...

Βίντεο Ορθοδοξίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)