Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Πολίτης ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ Αριστερούς για Αλλαγή Φύλου & Εκτρώσεις [ΒΙΝΤΕΟ]

Taiwan gays prouder than ever | Public Radio International

Σχόλιο ιστολογίου:
η σεξουαλική επιθυμία και ιδιαιτερότητα δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί, γιατί έτσι ανοίγει την πόρτα για νομιμοποίηση της κάθε ιδιαιτερότητας στην σεξουαλική ζωή των ανθρώπων.

Πέρα από τους πούστηδες, υπάρχουν και οι παιδόφιλοι ή αλλιώς παιδεραστές που μια αρκετά μεγάλη μερίδα από τους πούστηδες μεγάλη ηλικίας πληρώνει για να συνευρεθεί με νεαρούς.
Υπάρχουν οι κτηνοβάτες διαδεδομένοι στην Γερμανία, με ένα μεγάλο ποσοστό να βιάζουν τα ζωάκια ή να υπάρχουν νόμιμα οίκοι ανοχής με ζώα.
Ας μην ξεχνάμε υπάρχουν και άλλοι πολλοί ανώμαλοι, όπως οι νεκρόφιλοι, οι κοπρολάγνοι, υπάρχουν και οι βιαστές, όπως και οι επιδειξίες, οι ματάκηδες κλπ κλπ 
Αν σε μια ανεπτυγμένη κοινωνία αποδεχόμαστε όλες αυτές τις ανωμαλίες, τότε είμαστε υποκριτές, ας κάνει ότι γουστάρει ο καθένας στο κρεβάτι του, αλλά όταν αυτό βγαίνει πέρα από την κρεβατοκάμαρα του, τότε είναι βιασμός της δικιάς μας ελευθερίας, της συνείδησης μας και όσους νόμους και να βγάλουν, δεν πρόκειται να αποδεχτούμε την προπαγάνδα τους. Επειδή όλοι μέσα μας γνωρίζουμε τι είναι φυσιολογικό και τι το αφύσικο. 

Δυστυχώς η καταπίεση που είχαν οι κάθε πούστης για πολλά χρόνια, την βγάζει σήμερα με το χειρότερο τρόπο, με διαφήμιση της πουστιάς τους και επειδή την επιβάλουν με το έτσι θέλω, υποστηριζόμενοι από την φασιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, γίνονται πλέον μισητοί από εκεί που ήταν αδιάφοροι για τον Ελληνικό λαό.
Η όλη διαδικασία να παγιωθούν με το ζόρι γυρίζει ενάντια τους, λυπόμαστε που η σκέψη τους είναι τόσο περιορισμένη που τους στερεί την διαύγεια να δούν την πραγματικότητα και τις συνέπειες των δικών τους πράξεων.

Δείτε το βίντεο και τις απόψεις ενός νέου ανθρώπου, που έχει θέσεις και βάσεις για να τις υποστηρίξει, δεν βαδίζει με τη μόδα, ούτε το κύμα της εποχής, αλλά με την συνείδηση του.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)