Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ο πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες του σεξ άνοιξε στη Γερμανία -Τις νοικιάζει για 80 ευρώ

Σχόλιο ιστολογίου:
καλύτερα να την βρίσκουν με τις κούκλες παρά να βιάζουν ζωάκια για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις που έχουν οι Γερμανοί.
Σημειωτέο ότι με τα ποσά που αναφέρονται στο δημοσίευμα ο ιδιοκτήτης έχει πλουτίσει, πουλώντας το ψεύτικο, αυτό που δεν έχει αισθήματα, δεν έχει το άγγιγμα που να σε διαπερνά, ούτε τα μάτια που δείχνουν την αγάπη και το πάθος. 
Είμαστε στην εποχή της ανωμαλίας και του ψεύτικου κόσμου, όπου μας τα περνάνε στη ζωή μας σαν να είναι πραγματικά, με μία φυσικότητα ώστε να τα αποδεχτούμε.
Όσοι ζητάνε ποιότητα στη ζωή τους, αυτά τα παρασκευάσματα θα έπρεπε να τα στείλουν στα σκουπίδια, είναι ακατάλληλα και άχρηστα, γιατί το σεξ - ο έρωτας εμπεριέχει και το συναίσθημα, που μια κούκλα ή ένα ρομπότ ή ακόμα και ένα ζώο δεν μπορεί να στο προσφέρει ...



ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Μία από τις κούκλες του σεξ. Φωτογραφία: Bordoll

Ένας περίεργος οίκος ανοχής με κούκλες του σεξ άνοιξε πρόσφατα στη Γερμανία και μάλιστα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.
Το Bordoll, έτσι ονομάζεται, βρίσκεται σε έναν καταπράσινο δρόμο στο Ντόρτμουντ και διευθύνεται από μία 29χρονη γυναίκα που ονομάζεται Έβελιν Σβαρτς. Αυτή τη στιγμή, ο οίκος ανοχής στεγάζει 11 κούκλες από σιλικόνη και τις νοικιάζει για 80 ευρώ την ώρα.
Κάθε κούκλα των 30 κιλών έχει το δικό της όνομα και είναι αισθητικά μοναδική. Η Σβαρτς τις εισήγαγε από την Ασία, με την κάθε μία να κοστίζει περίπου 2.000 ευρώ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του οίκου ανοχής, οι κούκλες είναι «εξαιρετικά υψηλής ποιότητας».
«Οι κούκλες είναι πραγματικά οι γυναίκες των ονείρων» γράφει στην ιστοσελίδα, υποστηρίζοντας πως είναι «πάντα πρόθυμες».
Οι 11 κούκλες κατηγοριοποιούνται ως «πραγματικές», «πολύ αδύνατες» ή «φανταστικές» και παρατίθενται στην ιστοσελίδα με τις πλήρεις προδιαγραφές τους – από το χρώμα των μαλλιών τους μέχρι τις αναλογίες του σώματός τους.
Οι πελάτες ενθαρρύνονται επίσης να φέρνουν μαζί τους στολές για να ντύσουν τις κούκλες.
Η Σβαρτς εξηγεί πως ο οίκος ανοχής είναι πολύ δημοφιλής, με τις κούκλες να είναι κλεισμένες για περίπου 12 φορές την ημέρα από άνδρες κάθε ηλικίας από όλη τη χώρα. Υποστηρίζει δε, πως το 70% των πελατών της επιστρέφουν για δεύτερη φορά, και πως συχνά έχουν «ανεκτικές» συζύγους, που περιμένουν έξω στο αυτοκίνητο.
Η Σβαρτς ανέφερε επίσης, πως πρόσφατα αναγκάστηκε να αντικαταστήσει την «Άννα», μια από τις πιο δημοφιλείς κούκλες του οίκου ανοχής, γιατί ένας πελάτης την έσπασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)