Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Η παγκόσμια μεθόδευση εξαναγκασμένης αρπαγής της περιουσίας των λαών.

Σχόλιο ιστολογίου:
Οι G20 είναι οι 20 πιο αναπτυγμένες οικονομικά χώρες στον πλανήτη, εάν αυτές που έχουν κυριεύσει τον κόσμο οδεύουν σε οικονομικό αφανισμό των κατοίκων της, τι θα γίνεται με τις υπόλοιπες χώρες όπως η Ελλάδα;
Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2010 είχε αναφέρει σε συνέντευξη του, ότι το 2009 ήταν η πρώτη χρονιά που ξεκίνησε να κυβερνά η Παγκόσμια διακυβέρνηση.

https://youtu.be/8S9b2LjqFb0

Έτσι ξαφνικά έσκασε η φούσκα των τραπεζών από την κρίση του 2008 στις ΗΠΑ.
Παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση για να υποδουλώσει οικονομικά, ηθικά, πολιτιστικά, κάθε λαό, η Παγκόσμια σκλαβιά θεριεύει...
Αντισταθείτε γιατί το μέλλον μας είναι η μετατροπή του ανθρώπου σε αριθμό, όπως στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί στην Γερμανίου. Τα σύγχρονα Νταχάου μας περιμένουν, άνοιξαν και είναι σχεδιασμένα για τους πολίτες που αδρανούν ή μάχονται από την πολυθρόνα τους.



135 τρις δολ. χρέος είναι φορτωμένες 30 τράπεζες του G-20. Αυτό ξεπερνά το 235% του ΑΕΠ των χωρών του G-20. Που θα σκάσει άραγε αυτό το χρέος;

Θα σκάσει στα κεφάλια των απλών ανθρώπων ρευστοποιώντας
τις περιουσίες τους για να μετατραπούν τα χαρτιά που έχουν στα χέρια τους οι τράπεζες σε πραγματικό πλούτο.

Η ρευστοποίηση φυσικά των περιουσιών γίνεται κυρίως μέσω της φορολογίας, των περικοπών και των πλειστηριασμών. Ότι ακριβώς συμβαίνει σε μας τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)