Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Έτσι ληστεύει το υπουργείο Οικονομικών τον δανειολήπτη

Έτσι ληστεύει  το υπουργείο Οικονομικών  τον δανειολήπτη

Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, απα­ντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, παραδέχθηκε ότι
ακολουθείται αυτή η μεθόδευση. Είπε συγκεκριμένα ότι το Ελληνικό Δημόσιο και τα Νομικά Πρόσωπα αυτού θα συνεχίσουν να διενεργούν τους πλειστηριασμούς ακινήτων με τιμή εκκίνησης τις χαμηλές εμπορικές αξίες.
Σχολιάζοντας την απάντηση της υφυπουργού, ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης επισήμανε: «Ενώ για την επιβολή του ΕΝΦΙΑ το Ελληνικό Δημόσιο εκτιμά τα εν λόγω ακίνητα με τις αυξημένες αντικειμενικές αξίες, αρνείται να πράξει το ίδιο για τις περιπτώσεις πλειστηριασμών, συνεχίζοντας την κοροϊδία των πολιτών. Δεν ξεκαθαρίζεται δε από την κ. Παπανάτσιου ποιο θα είναι το αρμόδιο όργανο προσδιορισμού των εμπορικών αξιών». Και πρόσθεσε: «Μετά και την απάντηση του υπουργείου Οικονομικών είναι περισσότερο από ποτέ ορατός ο κίνδυνος να ‘‘βγουν στο σφυρί’’ ακίνητα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, παρατείνοντας τον ‘‘Γολγοθά’’ που υποβάλλει η κυβέρνηση Συριζο-ΑΝΕΛ τους έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)