Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Περισσεύει στην κυβέρνηση να δωρίζει 12 εκατομ. Ευρώ το χρόνο όταν δεν πληρώνει το ιατρικό προσωπικό;

Σχόλιο ιστολογίου:
είναι ανήκουστο και προσβλητικό η κυβέρνηση να παίζει σε λοταρία τα χρήματα των φορολογούμενων, αντί να δίνει αυτά τα χρήματα στην παιδεία, στην υγεία και στην ασφάλεια των συνόρων μας.
Κάποια στιγμή ο λαός πρέπει να αντιδράσει, η φοροληστεία και μη ανταποδοτικοί φόροι δεν νομιμοποιεί την κυβέρνηση.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Βγήκε η απόφαση για τη λοταρία του ΥΠΟΙΚ -Πώς θα γίνονται οι κληρώσεις για το 1.000.000 τον μήνα


1.000 τυχεροί θα κερδίζουν από 1.000 ευρώ τον μήνα / shutterstock
Διαβάστε τη συνέχεια πατόντας στον σύνδεσμο:
iefimerida.gr

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ «ΚΥΜΑ» ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Οι μονάδες του ΟΚΑΝΑ κινδυνεύουν να μείνουν στον αέρα


Φωτογραφία: Eurokinissi
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καλεί  το ΔΣ του ΟΚΑΝΑ, να προχωρήσει άμεσα στην καταβολή των εργοδοτικών εισφορών των  38  γιατρών που εργάζονται στις Μονάδες Υποκατάστασης με δελτίο παροχής υπηρεσιών, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει κύμα παραιτήσεων των υπεύθυνων των Μονάδων.
Ειδικότερα το ΔΣ του ΙΣΑ, στo πλαίσιο της σημερινής του συνεδρίασης
ενημερώθηκε από το Σωματείο Εργαζομένων του ΟΚΑΝΑ ότι ήδη  πέντε γιατροί έχουν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους γιατί αδυνατούν να καταβάλλουν τις εργοδοτικές εισφορές που μέχρι την αλλαγή του νόμου κατέβαλλε ο ΟΚΑΝΑ.
Ήδη την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται κάποιες Μονάδες του ΟΚΑΝΑ να μείνουν χωρίς ιατρό Σημειώνεται ότι οι γιατροί είναι υπεύθυνοι για τη συνταγογράφηση των φαρμάκων που λαμβάνουν οι ασθενείς, για την τροποποίηση της δοσολογίας τους, την αντιμετώπιση τυχόν επιπλοκών κ.τ.λ.
«Καθιστούμε υπεύθυνη τη Διοίκηση του ΟΚΑΝΑ και ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θα αποδεχτούμε εκπτώσεις ως προς την παροχή των απαραίτητων ιατρικών υπηρεσιών για τους  400 ασθενείς που εξυπηρετούνται από τις Μονάδες», τονίζει ο ΙΣΑ.
Τέλος, ξεκαθαρίζει ότι δεν θα επιτρέψει τον εξαναγκασμό άλλων εργαζομένων, σε αντιποίηση του ιατρικού επαγγέλματος που αποτελεί πράξη ποινικά κολάσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)