Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Κύριε Κουρουπλή είμαστε πολλοί που δεν θα πάρουμε την κάρτα πολίτη.

Αφού βγήκαν τα αφεντικά εξ Αμερικής και έδωσαν τις "ευλογίες " τους για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες αναθάρρησε η δεύτερη φορά αριστερή κυβέρνηση (αλήθεια αριστερή κυβέρνηση που να τα χει τόσο καλά με την Αμερική πρώτη φορά βλέπω) και δια του κυρίου Κουρουπλή άρχισε  να διατυμπανίζει την πρόθεση της να αλλάξει τις ταυτότητες.



Μάλλον ξεχάσαμε ότι πέρυσι τέτοια εποχή στην διαβούλευση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ του νομοσχεδίου για την Κάρτα του Πολίτη η συντριπτική πλειοψηφία των  αρνητικών τοποθετήσεων οδήγησε στην αναβολή της έκδοσης της. 

Βέβαια λίγους μήνες αργότερα στο δημοψήφισμα καταλάβαμε πόσο σοβαρά λαμβάνεται υπόψη η λαϊκή βούληση. 
Όπως σοβαρά ελήφθησαν και οι χιλιάδες λαού που συγκεντρώθηκαν τον Φλεβάρη στα Προπύλαια να διαμαρτηρηθούν για την έκδοση της κάρτας του Πολίτη, όπως και οι χιλάδες των υπογραφών που έχουν συγκεντρωθεί. 

Κύριε Κουρουπλή μην ξεχνάτε δύο πράγματα, στην Ελλάδα γεννήθηκε η Δημοκρατία και ευδοκίμησε η Ορθοδοξία, άλλωστε και 'σεις δηλώνετε Ορθόδοξος. 
Αφήστε λοιπόν τα περί δήθεν κατάργησης της γραφειοκρατίας και διασύνδεσης των βάσεων δεδομένων, υπάρχουν πιο απλές λύσεις και το ξέρετε. 
Όπως ξέρετε επίσης ότι δεν θέλουμε τσιπάκια στις ταυτότητες και είμαστε πολλοί.

(Εστάλη από τον φίλο μας Κωνσταντίνο)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)