Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Όταν ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποστήριζε την παραβίαση του Συντάγματος [VIDEO]


Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Ε.ΠΑ.Μ ΑΧΑΪΑΣ
Ε.ΠΑ.Μ ΑΧΑΪΑΣ


10155339_884955038193977_4819151403339607698_nΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σε συνέντευξή του στις 24 Φεβρουαρίου 2012 και αναφερόμενος στην τότε πραξικοπιματική επιβολή της κυβέρνησης Παπαδήμου, μιλώντας στο δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Λαβίθη του ραδιοφωνικού ΣΚΑΙ, υποστήριξε πως η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι προϊόν επιβολής, εντελώς αναντίστοιχη με το λαϊκό αίσθημα και το Σύνταγμα, αλλά παρόλα αυτά τη στηρίζει… για να μην υπάρξει εκτροπή. «Δεν είναι ο φόβος της κοινωνικής έκρηξης που μας κάνει να παραβιάζουμε το Σύνταγμα. Είναι το γεγονός ότι πρέπει να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα, ώστε να μπορέσει το Σύνταγμα να ‘ρθει στον κανονικό του δρόμο στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Αλλιώς, αν κανείς τα τινάξει όλα στον αέρα, το Σύνταγμα θα πάψει να υπάρχει».


Καταλάβατε; Παραβιάζουνε το Σύνταγμα προκειμένου να το υπερασπιστούν. Ο Προκόπης Παυλόπουλος εκτός από Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι και συνταγματολόγος.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)