Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Eldorado Gold: Παρά τις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις ....συνεχίζουμε τις επενδύσεις.

Παρά τις αναταράξεις που προκαλούν οι οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις, η Eldorado Gold λέει πως συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα. 

[....] για την χρήση του 2014, η εταιρεία εμφάνισε προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη 138,7 εκατ. δολαρίων (από 192,9 εκατ. δολ. το 2013)  αλλά και ρεκόρ στην παραγωγή χρυσού, που ανήλθε στις 789.224 ουγγιές [....]

[ ΙΘΑΓΕΝΉΣ ]

-ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΟ:
24 Φεβρουαρίου 2015 

-ΤΙ ΛΈΕΙ Ο Π.  ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ΚΛΠ
30/01/2015 
[....] Το μεταλλείο χρυσού στις Σκουριές, την εκμετάλλευση του οποίου έχει αναλάβει η Eldorado Gold, εταιρεία που εδρεύει στο Βανκούβερ, ήταν μια ξένη επένδυση που η προηγούμενη κυβέρνηση πρόβαλε ιδιαίτερα και είχε χαρακτηριστεί μια υπόθεση ενδεικτική όσον αφορά το εάν και κατά πόσον η ελληνική κυβέρνηση θα προστατεύσει τους ξένους επενδυτές. Η Ελντοράντο σχεδίαζε να επενδύσεις 1 δισεκ. δολάρια μέσα σε μια περίοδο πέντε ετών [....]
«Εναντιωνόμαστε απόλυτα σε αυτό το επενδυτικό σχέδιο», δήλωσε ο Π. Λαφαζάνης και πρόσθεσε ότι «θα εξετάσουμε τις επόμενες κινήσεις μας ως προς αυτό». Απέφυγε να διευκρινίσει ποιες είναι οι προθέσεις της Αθήνας.

 ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟΣ Π ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ Π ΚΟΤΖΙΑΣ Ν
 ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟΣ Π ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ Π ΚΟΤΖΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)