Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ...Foto: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΟΥ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 'ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ'

ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Το οικονομικό σύστημα που επικρατεί, είναι ο δανεισμός των χωρών με τόκο, από κεντρικές τράπεζες που ανήκουν σε ιδιώτες.

Αυτοί οι ιδιώτες ελέγχουν όλες τις κεντρικές τράπεζες των χωρών εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις όπως τη Κούβα, το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα κ.α.

Κάθε χώρα όταν θέλει να εκδώσει το δικό της χρήμα, οφείλει αυτό το χρήμα να το τυπώσει από την κεντρική της τράπεζα και να πληρώσει τόκο στους ιδιώτες που ελέγχουν τη κεντρική τράπεζα.

Στην περίπτωση της Ευρωπαικής Ένωσης το χρήμα εκδίδεται από την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα που και αυτή ανήκει σε ιδιώτες και όλα τα κράτη μέλη που βρίσκονται στη ζώνη του ευρώ υποχρεούνται να πληρώνουν τόκο σε αυτήν κάθε φρά που λαμβάνουν χρήματα.

Επίσης σε αυτή τη περίπτωση, η χώρα κράτος μέλος έχασε το δικαιώμα που είχε όταν είχε εθνικό νόμισμα, που είναι να τυπώνει χρήμα κατα τη δική της βούληση και να υποτιμά το νόμισμα.

Αυτό το καθεστώς έδωσε τη δυνατότητα στους διεθνείς τραπεζίτες να συσσωρεύσουν στα χέρια τους τον παγκόσμιο πλούτο, βάζοντας τόκο σε κάτι που δεν είχαν ποτέ. 

Με απίστευτες δολοπλοκίες και με τη βοήθεια διεφθαρμένων πολιτικών στην ιστορία της κάθε χώρας κατάφεραν να αποκτήσουν αυτό το δικαίωμα και να εκδίδουν αυτοί το χρήμα της κάθε χώρας και να βάζουν τόκο.

Μέσω της κεντρικής τράπεζας έλεγξαν όλη τη ζωή της κάθε χώρας, αφού ελέγχουν την έκδοση του χρήματος.

Με αυτή την τεράστια οικονομική ισχύ που απέκτησαν από το τίποτα προώθησαν σε κάθε τομέα της χώρας (πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, και πολιτιστικό τομέα, καθώς και στη Δημόσια Διοίκηση και Ημικρατικούς οργανισμούς) άτομα που υποτάχθηκαν στις δικές τους επιθυμίες και ξεχώριζαν από τη μάζα, για να επιβάλλουν τις δικές τους αποφάσεις.

Έδωσαν χρήματα σε όλα αυτά τα άτομα ή/και την ισχύ ή/και τους διόρισαν σε θέσεις κλειδιά.

Αυτά τα άτομα αποτελούν τους φρουρούς και τους θεματοφύλακες αυτού του απεχθούς οικονομικού συστήματος.

Στόχος τους ήταν από την αρχή, η κατάργηση των εθνικών κρατών, το πέρασμα της πολιτικής εξουσίας στα χέρια τους μέσα από μια παγκόσμια διακυβέρνηση.

Με διάφορες ενέργειες βύθισαν τα κράτη και τους πολίτες στα χρέη για να μπορούν να τους ελέγχουν, να τους οδηγήσουν στην απόλυτη φτώχεια, να τους αφαιρέσουν την ατομική ιδιοκτησία και να εγκαθιδρύσουν τη παγκόσμια δικτατορία τους, τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Επιδιώκουν όλοι οι άνθρωποι της γης και οι επόμενες γενιές να είναι οι σκλάβοι τους.

Αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση που κυρήττουν, η προσπάθεια εξουσίας όλης της ανθρωπότητας κάτω από μια κεντρική αρχή. 

Το οικονομικό σύστημα έχει δημιουργηθεί και στηρίζεται σε λειτουργίες που στοχεύουν να σκλαβώσουν τον άνθρωπο και να του αφαίρεσουν όλα εκείνα που τον κάνουνε άνθρωπο.

Από τη πρώτη στιγμή της γέννησης του, ο άνθρωπος είναι αντιμέτωπος με ένα εδραιωμένο σύστημα που μάχεται εναντίον των θεμελιωδών του δικαιωμάτων.

Οι διεθνείς τραπεζίτες δημιούργησαν ένα σύστημα που έρχεται σε αντίθεση με το Είναι του ανθρώπου, καταργεί τη λογική και προωθεί το παράλογο.

Το Είναι του ανθρώπου από την αρχή της ζωής του είναι σε διαρκή πάλη με το σύστημα.

Γαλουχήται σε ένα αφύσικο περιβάλλον και ναρκοθετείται η αρμονική του εξέλιξη και ισορροπία.

Το οικονομικό σύστημα απαιτεί την υποταγή του ανθρώπου, θεωρεί τον άνθρωπο σκλάβο και ζόμπι και καθορίζει κάθε λειτουργία που τον επηρεάζει.

Οι άνθρωποι είναι απλά οι αναλώσιμες δυνάμεις του συστήματος και υπάρχουν για να υπηρετούν το σύστημα και όχι τη φυσική τους αποστολή που τους δόθηκε από το Δημιουργό.

Αυτό το οικονομικό σύστημα που ελέγχει τη ζωή μας από τη στιγμή που γεννιόμαστε, μας αφαίρεσε το φυσικό μας δικαίωμα να είμαστε ελεύθεροι, διαφορετικοί και ανεξάρτητοι.

Είμαστε σκλάβοι από τη στιγμή που γεννιόμαστε.

Η μόνη επιλογή που μας άφησε, σε αυτή τη σύντομη πορεία της ζωής μας, για να μπορέσουμε να έχουμε μια θέση στον Ήλιο όσο ζούμε, είναι να σαπίσουμε τη ψυχή μας. 

Οι εχθροί μας δεν είναι οι μισθοφόροι του συστήματος, που βρίσκονται σε όλες τις θέσεις κλειδιά για να εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητα του σύστηματος, να μπλοκάρουν και να αναχαιτίζουν όλες τις υγιείς φυσιογνωμίες που παλεύουν για την αλλαγή.

Ο εχθρός μας είναι το οικονομικό σύστημα των ελάχιστων ιδιωτών, που βρίσκεται πίσω από αυτούς.

Η αφύπνιση είναι η λύτρωση μας.

Δεν πρέπει να προσπαθούμε να ανατρέψουμε μια κατάσταση με το να είμαστε σε άγνοια.

Οφείλουμε να το κάνουμε όταν θα έχουμε ενημερωθεί για όλη αυτή την τεράστια πλεκτάνη που έχει στηθεί εναντίον μας.

Και όταν το έχουμε κάνει αυτό και βοηθήσουμε και τους συνανθρώπους μας να το πράξουν, τότε θα είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη ανατροπή , γιατί τότε οι αφυπνισμένοι θα είναι η πλειοψηφία και θα ξέρουν ποιος είναι ο εχθρός.

Τότε θα είμαστε η εν γνώση και όχι εν αγανάκτηση πελιοψηφία και θα πετύχουμε το στόχο μας.

Τότε θα εκλέξουμε τους δικούς μας εκπροσώπους, που θα έχουν βγεί από τα σπλάχνα μας 

Θα πάρουμε στα χέρια μας την εξουσία, θα κρατικοποιήσουμε τις κεντρικές τράπεζες και θα αποδώσουμε δικαιοσύνη στους διεθνείς τραπεζίτες και στους μισθοφόρους τους, που ξεπουλήθηκαν σε κείνους για μια καλύτερη διαβίωση.

ΕΜΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Για την επίτευξη αυτού του στόχου απαιτείται η ενεργοποίηση όλων μας με τους παρακάτω τρόπους:

Να κοινοποιούμε μέσα στο facebook, κάθε νέο άρθρο από τη σελίδα του κινήματος στο facebook, στο χρονολόγιο το δικό μας, των φίλων μας και σε γκρουπς κοινωνικού προβληματισμού, συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων.

Να στείλουμε στους φίλους μας στο facebook τη σελίδα του κινήματος για να κάνουν like.

Να στείλουμε τις δημοσιεύσεις του κινήματος μέσω email.

Να τυπώσουμε τις δημοσιεύσεις του κινήματος και να τις δώσουμε στους γνωστούς, τους φίλους και τους συγγενείς μας.

Για χάρη παραδείγματος για να φανεί η δύναμη της συγκεκριμένης στρατηγικής έστω ότι το κάνουν μόνο χίλιοι άνθρωποι.

Ο κάθε άνθρωπος έχει κατά μέσο όρο γύρω στα 300 άτομα φίλους μέσα και έξω από το facebook.

Επειδή οι χίλιοι άνθρωποι είναι από διάφορα μέρη της Ελλάδος και της Κύπρου αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον πάνω από 100000 διαφορετικοί άνθρωποι κάθε μέρα θα μπορούν να ενημερώνονται για τις απόψεις του κινήματος και να ενώνονται με το κίνημα για να πράττουν και αυτοί το ίδιο.

Αυτή η στρατηγική είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ισχυρό πανεθνικό μέτωπο και να ενώσουμε τη πλειοψηφία του ελληνισμού που αποτελεί την ικανή και την αναγκαία συνθήκη για να πραγματωθεί η απελευθέρωση από τους διεθνείς τοκογλύφους.Το Κρίσιμο Πλήθος των 92 και των 330 ατόμων - Η Αφύπνιση της Ελλάδος και της Κύπρου

Όπως οι περισσότεροι σήμερα έχουμε συνειδητοποιήσει, βρισκόμαστε σε μία από τις πιο σημαντικές και κρίσιμες φάσεις αλλαγής και μετάβασης τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό-παγκόσμια επίπεδο.

Μία μετάβαση από το παλιό, το διεφθαρμένο, το σκοτεινό στη νέα ενέργεια που χαρακτηρίζεται από περισσότερο φως και ενότητα.

Βρισκόμαστε σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις της ιστορίας της Ελλάδος και της Κύπρου.

Ίσως πολλοί από εμάς να έχουμε νιώσει πως δεν βρισκόμαστε αυτή την εποχή εδώ τυχαία, ότι έχουμε μία πολύ σημαντική και σπουδαία αποστολή να επιτελέσουμε.

Και πράγματι έτσι είναι!

Σκοπός αυτής της επιστολής είναι η συσπείρωση, η ενότητα και η συνεργασία όλων των Ελλήνων με ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό νου, που συνειδητά
εργάζονται για το φως τόσο στη ζωή τους όσο και στη ζωή της πατρίδας.

Καθώς σήμερα βαλλόμαστε από παντού, καθώς το σκοτάδι έχει κηρύξει ανελέητο πόλεμο μέσα από τα ΜΜΕ, μέσω της Πολιτικής και των Κυβερνήσεων, μέσα από την Οικονομική Κρίση, την καταστρατήγηση των ελευθεριών, την καταδυνάστευση της φύσης και της υγείας, μέσα από την πλύση εγκεφάλου, τον έλεγχο του νου και γενικότερα της ζωής μας, καθώς λοιπόν το σκοτάδι επιμένει, το φως επιμένει ακόμη πιο πολύ και φυσικά διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέσα όχι απλά να αντισταθεί αλλά και να επικρατήσει κατά κράτος!

Μπορεί «κάποιοι» να διαθέτουν όλο τον πλούτο και την εξουσία στα χέρια τους, δεν έχουν ωστόσο σε καμία περίπτωση τη δύναμη να διαφθείρουν την καρδιά και το ελεύθερο πνεύμα μας.

Γιατί όσο σκοτάδι και αν προσπαθήσεις να δημιουργήσεις γύρω από ένα αναμμένο κερί, ανενόχλητο εκείνο θα εκπέμπει το φως του.

Μπροστά λοιπόν σε αυτές τις έντονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως άτομα, ως πολίτες της Ελλάδος και της Κύπρου στην πραγματικότητα δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε ώστε να νιώθουμε αδύναμοι.

Το μεγάλο «όπλο» που διαθέτουμε στα χέρια μας αναμφίβολα είναι η ενότητα και η συντονισμένη πρόθεση μας για τη Θεραπεία και το Ανώτερο Καλό όλων. Και αυτό δεν είναι μόνο λόγια και θεωρία.

Στο παρελθόν έχουν πραγματοποιηθεί επιστημονικές έρευνες και μελέτες που έχουν αποδείξει πως η συντονισμένη και ενωμένη προσπάθεια ορισμένων ανθρώπων μπορεί να επιφέρει μεγάλες αλλαγές που επηρεάζουν άμεσα, δυναμικά και αποτελεσματικά μία συνολική κατάσταση.

Κατέληξαν στο συμπέρασμα πως όταν ένας συγκεκριμένος αριθμός ατόμων καταφέρει να συντονιστεί, η επίδραση της ψυχολογικής και διανοητικής κατάστασης αυτού του πλήθους εξαπλώνεται σε ολόκληρο το σύνολο.

Οι στατιστικολόγοι έχουν προσδιορίσει αυτόν τον συγκεκριμένο αριθμό, ο οποίος είναι η τετραγωνική ρίζα του 1% του πληθυσμού.

Ο αριθμός αυτός αποτελεί την αφετηρία της αλλαγής και όσο περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν τόσο μεγαλύτερα θα είναι και τα αποτελέσματα.

Για τα ελληνικά δεδομένα η τετραγωνική ρίζα του 1% του πληθυσμού της Ελλάδος που ξεπερνά τα 10.815.197 άτομα είναι περίπου 330 άτομα και για την Κύπρο που μόλις ξεπερνά τις 838.000 είναι 92 άτομα!!!!

Τα 330 άτομα για την Ελλάδα και τα 92 άτομα για την Κύπροαποτελούν –σύμφωνα με τις παραπάνω στατιστικές έρευνες και πειράματα- το κρίσιμο πλήθος για τη θεραπεία της Ελλάδος και της Κύπρου!

Αν λοιπόν κατορθώσουμε και συντονιστούμε 330 –το λιγότερο- άνθρωποι για την Ελλάδα και 92 για την Κύπρο, μπορούμε όλοι μαζί ενωμένοι και στην πράξη να κάνουμε τη διαφορά για το καλό της Ελλάδος και της Κύπρου.

Το πολιτικό κίνημα 'Σχηματίζουμε Τον Κόσμο Μας' αποτελεί το όχημα της ένωσης των Ελλήνων και της ποθούμενης αλλαγής σε Ελλάδα και Κύπρο.

Έλληνα συντονίσου μαζί μας, για την ανατροπή της χούντας των τοκογλύφων και των μισθοφόρων τους.

Ήρθε η ώρα όλοι μαζί να γίνουμε Ένα, μια γροθιά, που θα ρίξει τα τείχη του συστήματος της Νέας Τάξης Πραγμάτων που μας οδηγεί στον αφανισμό.

Πλέον δεν είμαστε μόνοι , δεν είμαστε ανίσχυροι.

Έχουμε ο ένας τον άλλο.

Η αλυσίδα του Ελληνισμού είναι δίπλα μας και αποτελεί το καταφύγιο μας.

Εμπρός με τη συμμετοχή όλων μας ας μεγαλώσουμε το κίνημα που αποτελεί την αλυσίδα του Ελληνισμού.

Ας αρματωθούμε όλοι με το όπλο της αφύπνισης και της ένωσης, για να κρατήσουμε το μυαλό μας κριτικά ανεξάρτητο και όλοι μαζί σαν ΕΝΑ να αντιμετωπίσουμε και να νικήσουμε το σύστημα των διεθνών τραπεζιτών.

Η ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!!!! 
Η διαχειριστική Ομάδα Προώθησης του Κινήματος

 'ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)