Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ



Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Αγαπητοί φίλοι, οι διαχειριστές του ιστολογίου έχουν φτάσει στα όρια τους, είναι ανήκουστο να βλέπουμε το 2014 λιθοβολισμό (όπως το βίντεο που ακολουθεί), αποκεφαλισμό (όπως όσα σχεδόν καθημερινά δημοσιεύονται), βομβαρδισμούς (με διαμελισμένα πτώματα).

Δεν έχουμε κανένα βίτσιο να παρατηρούμε την ανθρώπινη διαστροφή, τα ζωώδη ένστιχτα αυτών των ανώμαλων λαών, ας καταλάβουν πια ότι η ανθρώπινη ζωή έχει την υπέρτατη αξία και οι ενέργειες τους μόνο τον σεβασμό δεν κερδίζουν για τα διαστρεμμένα ήθη και έθιμα τους.

Αυτά τους έχει διδάξει ο Αλάχ ;  Που σε κάθε δολοφονία τους αναφέρονται στο όνομα του, ακούμε «ο Αλάχ είναι μεγάλος», άραγε είναι τόσο μεγάλος που στο όνομα του επιτρέπεται η σφαγή και η θυσία ανθρώπων;

Έχουμε από την άλλη πλευρά, την Δύση, όπου δεν διστάσει να δημιουργήσει κλίμα πολέμου με προβοκάτσιες και ψέματα για να βομβαρδίσει ανελέητα αθώους ανθρώπους και παιδιά, μέχρι και να δημιουργήσει γενοκτονίες όταν στις βόμβες τους ρίχνουν τα πυρηνικά τους απόβλητα.

Πλέον δεν αναφερόμαστε σε ανθρώπους αλλά σε τέρατα … 


 Το Ισλαμικό Κράτος εν κράτει σε περιοχές της Συρίας λιθοβόλησε στα ανατολικά της Hama έως θανάτου μπροστά στον πατέρα της μια κοπέλα στη Συρία.Ο ίδιος της ο πατέρα την έσυρε σαν ζώο από το σχοινί με το οποίο την είχαν δεμένη σε μια πρόχειρη τάφρο όπου έγινε κι ο τάφος της.Η γυναίκα γονάτισε στον ανοιχτό τάφο που της είχαν ετοιμάσει οι δήμιοι και τότε άρχισε ο καταιγισμός από λιθάρια που τις εκσφενδόνιζαν οι δικαιοκρίτες ιεροεξεταστές της.



Σημάδευαν κυρίως το κεφάλι. Το βίντεο που αναρτήθηκε φέρει το διακριτικό της οργάνωσης.Άλλες πληροφορίες αναφέρουν για τόπο εκτέλεσης τη Ράκκα.Επειδή καταργήθηκε στο youtube το ανεβάζουμε πάλι μέσω του dimpenews

 

 





 (Coptstoday 21.10.14 και μέσα κοινωνικής δικτύωσης)


dimpenews.com

 

olympia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)