Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Τραγούδι κατά της ηλεκτρονικής κάρτας ID στην Αγγλία.

NO2ID | Stop the database state

Το κίνημα NO2ID http://www.no2id.net/ της Αγγλίας, που οργανώθηκε πριν λίγα χρόνια ενάντια στην ηλεκτρονική κάρτα παρακολούθησης (ταυτότητα με RFID – chip) κατάφερε να πιέσει την κυβέρνηση ώστε να αποσύρουν τις νέες ταυτότητες (κάρτα του πολίτη) που ήδη είχαν εκδώσει και μέρος της παραδώσει στους Άγγλους πολίτες. 

Μετά από αυτή την τεράστια εθνική επιτυχία το κίνημα NO2ID συνεχίζει την δράση του για να αποσυρθεί η αντίστοιχη ταυτότητα με βιομετρικά χαρακτηριστικά που έχει δοθεί στους μετανάστες της Αγγλίας. 

Επίσης με δράση κατά της ηλεκτρονικής παρακολούθησης και φακελώματος από δίκτυο καμερών που καταγράφουν τα οχήματα (αυτοκίνητα - μηχανές) και όλες τις λεπτομέρειες μετακίνησης, τόσο των Άγγλων όσο και των τουριστών.
Το Ηνωμένο Βασίλειο ασκεί πιέσεις για να τα περάσει στην νομοθεσία της ΕΕ.   
Με δράση ενάντια στην συγκέντρωση και κοινής χρήσης ιατρικών αρχείων από επισκέψεις ασθενών στον γιατρό τους, που διευρύνουν τον ρόλο του υφιστάμενου Κέντρου Πληροφοριών υγείας και κοινωνικής πρόνοιας.
Ενάντια στην παρακολούθηση και φύλαξη με εφαρμογή νόμου των τηλεφωνικών τηλεπικοινωνιών (σταθερά - κινητά) και της χρήσης διαδικτύου.
Επειδή όλο και περισσότεροι δημόσιοι φορείς, λαμβάνουν την εξουσία να διαχειριστούν και να μοιράσουν με διάφορα προσχήματα, τις προσωπικές μας πληροφορίες που κατέχουν για εμάς. Με στόχο να συνδεθούν όλα μαζί σε ένα λεπτό σχήμα για την "διασφάλιση της ταυτότητας".
Με τον τρόπο που υλοποιείται θα μπορούσε να είναι ακίνδυνο; ή θα μπορούσε να είναι πολύ κακή είδηση ​​ για την ιδιωτική ζωή και την προσωπική ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Στα πλαίσια της καμπάνιας τους ανέβασαν στο διαδίκτυο ένα τραγούδι που μεταφράστηκε από το φιλικό μας ιστολόγιο ID-ONT (ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ) http://id-ont.blogspot.gr/ .
 
Αντίστοιχο τραγούδι με τίτλο: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΡΤΑ (ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ) 2012 http://youtu.be/8yiIVPw5OKg ετοίμασε το ιστολόγιο μας, με την συνεργασία και την απόδοση του συγκροτήματος ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ όπου τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την ευγενική προσφορά τους.

Οι Άγγλοι κατάφεραν να αποσύρουν την "κάρτα πολίτη" για οικονομικούς λόγους, επειδή είχε υπέρογκο κόστος. Η Ελλάδα τι; Περισσεύουν λεφτά σε μια χώρα που βρίσκεται συνεχώς υπό την απειλή πτώχευσης, να εδραιώσουν την υψηλού κόστους ηλεκτρονική παρακολούθηση μέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
Επειδή η προπαγάνδα της φοροδιαφυγής, και της τρομοκρατίας καλά κρατεί από την κυβέρνηση και είναι η αφετηρία για όλες αυτές τις ενέργειες, δείτε τι λένε οι Άγγλοι στο βίντεο που ακολουθεί:






Σύντομα θα υπάρχει ενημέρωση για την νέα συγκέντρωση που ετοιμάζουμε με άλλους φορείς στην πλατεία Σύνταγματος, ενάντια στην ηλεκτρονική παρακολούθηση και το φακέλωμα, προασπίζοντας την προσωπική ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)