Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΤΟ MATRIX ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ



ΠΑΝΕΠΟΠΤΗΣ ή ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ;
(Προς γνώση και απόφαση)

ΤΟ  MATRIX ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

            Όταν οι πολιτικοί απεργάζονται τον οικονομικό παράγοντα περιορίζοντας ασφυκτικά κάθε προσμονή διεξόδου από μια εντέχνως δημιουργημένη κρίση, έχουν προηγουμένως φροντίσει για την δημιουργία μιας εικονικής πραγματικότητας, χορηγούμενη από ψευδείς υποσχέσεις. Όταν οι υποσχέσεις εξανεμίζονται, το μόνο που μένει ακλόνητα σταθερό είναι η εικονική πραγματικότητα! Το μέγιστο ψέμα! Ένας πολίτης που αποφασίζει να κλείσει (ή καλύτερα να πετάξει) την  τηλεόραση προσφεύγοντας στους διαύλους του υπολογιστή προς ανεύρεση διεξόδου ανακαλύπτει σταδιακά, πως η ύπαρξη του MATRIX και των κατασκευαστών του καταλήγουν στην ονομασία ΣΙΩΝ και ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
Δεν πρόκειται για μια λέξη, μια πράξη, ή μια φυλή. Πρόκειται για ένα «πρόγραμμα» που στοχεύει στην εξόντωση των πολλών και υποταγή των ολίγων εναπομεινάντων στον αρχηγό αυτού του αρχιτεκτονικού προγράμματος.
Πρόκειται για ένα «ΣΥΣΤΗΜΑ» στο οποίο έχουν εγκλωβισθεί όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ αυτών φυσικά και η Ελλάδα.
Πρόκειται για πολιτικές που ξεπερνούν τα όρια των κυβερνήσεων.

Εκεί αποκαλύπτεται, ότι οι λόγοι που αφορούν το ζητούμενο της παγκόσμιας δικτατορίας δεν έχουν ως κίνητρο κανένα θρησκευτικό ή οικονομικό παράγοντα (ενέργεια, ΑΟΖ κ.τ.λ.), αλλά την ανάληψη εξουσίας από τον ηγέτη της κάστας των Σιωνιστών, του οποίου επιδιώκουν την καθίδρυση, προκειμένου να λειτουργήσει ως απόλυτος μονάρχης ολόκληρου του πλανήτη.
Αυτό όμως είναι μόνο μια παρατήρηση. Η αξία της ως ανακάλυψη του «ψεύτικου καταστημένου», βρίσκεται στη συνειδητοποίηση ότι το ίδιο το καταστημένο αυτοαναιρείται ως μη υπαρκτό από την ίδια του τη σύσταση. Κατά συνέπεια και η χρησιμοποίηση των υλικών του δεν θα πρέπει να επιδρά στους πολίτες ως μία κατάσταση φοβιστική, αλλά προσδιορίζοντας ως φιλόνικη, αλαζονική, και ματαιόδοξη κάθε ενέργεια, να αποδοθεί σ’ αυτό ο ακριβής χαρακτηρισμός βάση του οποίου αναγνωρίζεται: «Μηδενικός, ανύπαρκτος».
Καθοριστική σημασία  στην έρευνα,  έχει  η καλοπροαίρετη διάθεση  εκείνου  ο  οποίος  την  επιδειώκει  όσο αφορά την προσέγγιση του θέματος,  για  το οποίο ενδιαφέρεται   προκειμένου να μην οδηγηθεί σε λανθασμένες εκτιμήσεις, κατά την μεταβολή της γνώσης που ήδη κατέχει.      
Χρησιμοποιώντας με μέτρο τη γνώση της αλήθειας η οποία μας έχει δοθεί, το αποτέλεσμα θα είναι προϊόν αποκάλυψης, καθώς χάριν Αυτής υφίσταται ως προϊόν!!
Το συνονθύλευμα όλων όσων αντιλαμβανόμεθα ως αληθή αλλά είναι ψευδή δημιουργούν αυτόκλητο έναυσμα για διαχωρισμό και αποσαφήνιση, εκείνου που: «φ α ί ν ε τα ι» από εκείνο που: «ε ί ν α ι». Η ικανότητα προκύπτει μέσα από τη γνώση, και η δυνατότητα, ως αποτέλεσμα προσπάθειας.   

 Εκείνο όμως που δίδεται αυτούσια ως δεδομένο είναι, πως κάθε δομημένη κατασκευή, είναι δυνατό να αποδομηθεί και να οικοδομηθεί εκ νέου. Οι Έλληνες έχουμε την τιμή και το προνόμιο, να κατέχουμε την γνώση της αλήθειας. Σεβόμενοι αυτήν την κληρονομιά οφείλουμε να αναλάβουμε το κάψιμο της σάπιας ρίζας του δένδρου που έδωσε τον καρπό του καταστημένου.
Η πολιτική ως προκάλυμα του matrix πρέπει να αποδομηθεί. Με προσανατολισμό προς αυτή την κατεύθυνση έχει τεράστια σημασία η αποφυγή της μονομερούς πνευματικής ενασχόλησης, σε σχέση με τον λόγο και τον σκοπό εκείνου που θα αποδομηθεί: (κόμματα, μεροληψίες κ.τ.λ.)
Επί σειρά δεκαετιών, η πολιτική του matrix εργάστηκε ως αράχνη, εγκλωβίζοντας στον ιστό της την Ελλάδα, αντιλαμβανόμενη αυτή ως «ΤΟΜΕΑ» στην παγκόσμια πολιτική σκακιέρα του ολοκληρωτισμού τον οποίο επιδιώκει. Όμως το πνεύμα δεν εγκλωβίζεται. Ο Έλληνας πολίτης, ενεργοποιώντας την ικανότητα: «επεξεργασίας πολύπλευρων πληροφοριών» δημιουργεί ένα άλλου τύπου «ισοζύγιο», μετατρέποντάς το από προσωρινό, σε  πλήρες και οριστικό. Η έννοια της αντίληψης περί «χρέωσης» ανατρέπει τον οφειλέτη, σε δικαιούχο. Με το αισθητήριο χάρισμα της αναγνώρισης χορηγούμενο από την ΠΙΣΤΗ, κάθε οφειλή χαρακτηρίζεται με τη σωστή της διάσταση, προσδιορίζοντας αυτήν βάση πραγματικών, και όχι επίπλαστων στοιχείων.
            Οι δημιουργοί των χρεών, κατά την διάρκεια του πλέγματος, των ιστών, μηχανορραφούσαν για κάθε εγκάθετη κυβερνητική παρουσία από μια ωραιοποιημένη κατάσταση με σκοπό, την υστεροφημία του εκάστοτε διαχειριστή της εξουσίας. Με αυτόν τον τρόπο οι «ΗΓΕΤΕΣ» του Ελληνισμού και του κράτους, είχαν να παραθέσουν το δικό τους «κοινωφελές έργο», και όχι μόνο. Υπήρξαν ως «πατριώτες» στις συνειδήσεις του κόσμου, διατηρώντας τον τίτλο τους έως τις ημέρες μας. Και ενώ η Ελλάδα κατέρρεε πνευματικά, ιστορικά, πολιτιστικά, γλωσσικά, όσο ως έθνος και γένος περνούσε στη λήθη την ιστορία της, γερνούσε τα ήθη και τα ιδανικά της, οι προσφωνήσεις όπως: «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» «ΓΕΝΝΑΡΧΗΣ» «ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» καθιερώνονταν, επιβραβεύοντας το έγκλημα, αδιαφορώντας για την δικαιοσύνη, περιφρονώντας την έννοια της ελευθερίας, ηρωοποιώντας εγκληματίες, θυσιάζοντας στο βωμό του καταναλωτισμού την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Μέσα από Μ.Κ.Ο. (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις)  τις οποίες οι ίδιοι χρηματοδοτούσαν, δημιουργούσαν την «μασονικού τύπου φιλανθρωπία» με σκοπό, την δήθεν ενίσχυση των οικονομικά αδυνάτων, την στιγμή που τους οδηγούσαν στην ανέχεια, την ένδεια, την εξαθλίωση.
Συνειδητοποιώντας κατά την προσέγγιση το μέγεθος του εγκλήματος το οποίο έχει διαπραχθεί, η συνειδητή αποχώρησή μας από το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων θα πρέπει να αποτελεί υποχρέωση και όχι επιλογή. Η χρησιμοποίηση των Ελλήνων ως πιόνια στην σκακιέρα της παγκόσμιας εγκληματικής συμμορίας πρέπει να σταματήσει.
Στις Άγιες ημέρες που διανύουμε Ο Θεάνθρωπος Σταυρώθηκε!!! Υπέστη στο μέγιστο την βάσανο της Σταυρώσεως όχι ως θεός, αλλά ως άνθρωπος. Αναγνωρίζοντας την θυσία Του ως προσφορά προς εμάς τους ανθρώπους μετά ουσίας και νοήματος εμπνέεται βάση ηθικής, ο σεβασμός στην Ερμηνεία της φράσεως η οποία εμπεριέχεται στο «Πάτερ Ημών..): «Γεννηθήτω το θέλημά Σου…..».     
 
Στην επιθυμία χάριν της οποίας Ενσαρκώθηκε, και αυτή βρίσκεται στο: «Καθ’ ομοίωσιν», κάθε ανθρώπου με ΕΚΕΙΝΟΝ.
Οι Έλληνες διατηρούμε το στοιχείο του μεταφυσικού, σε αντιδιαστολή με τις υλιστικές θεωρίες των Δυτικών –κυρίως- χωρών. Γι’ αυτό και η ενεργοποίηση για αποσχηματισμό από την μαζικοποίηση η οποία επιδιώκεται, καλείται ως άμεσης ανάγκης προσπάθεια, ώστε το επιθυμητό, να γίνει απόκτημα.
            Η μετατροπή της αγωνίας σε αγώνα, ώστε να σταματήσουμε να λειτουργούμε ως γρανάζια της καταστροφικής μηχανής που λέγεται: «σύστημα» ή «καταστημένο» γίνεται σύμβολο καθώς και ΕΚΕΙΝΟΣ αγωνίστηκε!!
Το: «Δεν μπορώ» ή «Δεν γίνεται», δεν υφίσταται για ΕΚΕΙΝΟΝ, διότι καθώς μας βεβαίωσε: «Ό,τι εγώ μπορώ, και ‘σείς  το μπορείτε…».
Και παρ’ ότι επιθυμεί την τελειότητα, Του αρκεί η προσπάθεια. Δεν Τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, γιατί ως Παντογνώστης, γνωρίζει ποίο είναι. Επιθυμεί, να θελήσει ο κάθε άνθρωπος να βρίσκεται κοντά Του μ’ ένα κομμάτι της ψυχής του. Να δώσει εκείνο που μπορεί για να λάβει από ΕΚΕΙΝΟΝ αυτό που ΕΙΝΑΙ. (Τ Η Ν    Α Ι Ω Ν Ι Ο Τ Η Τ Α !!)   


   ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!                                 ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!



Κωνσταντινίδου
Ανθή          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)