Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ο Σύριζα, ο μισελληνισμός και οι άλλοι

Aνακοίνωση της δημοτικής παραταξης Σπάρτακος

Η πρόσφατη εξέλιξη με την ευρω-υποψηφιότητα της Σαμπιχά Σουλεϊμάνογλου, όπου ο Σύριζα πέτυχε τον διασυρμό του έδειξε την αντίθεση τουρκικής επιρροής και ελληνικής ανεπάρκειας σε όλο της το μεγαλείο. Μια γυναίκα, μουσουλμάνα και Ρομά, που χρόνια τώρα αγωνίζεται για την προκοπή του οικισμού της (Δροσερό Ξάνθης), απορρίφθηκε από υποψήφια τού Σύριζα ως …όργανο του ελληνικού εθνικισμού! Κι όσο προσπαθούν να δικαιολογηθούν, τόσο περισσότερο ξεφτιλίζονται. Καθοριστική ήταν η συμβολή των ντόπιων Συριζαίων, που υπάκουσαν στην εντολή του τουρκικού Προξενείου και εκβίασαν την απόφαση της Αθήνας. Την ίδια στιγμή μάλιστα που το περιφερειακό ψηφοδέλτιο του ίδιου κόμματος συμπεριέλαβε τον «γκριζόλυκο» Αχμέτ Κούρτ, πρόεδρο της παράνομης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», ο οποίος κόπηκε τελικά με κεντρική απόφαση! Αλήθεια, ο συνδυασμός της κ. Λαφτσή τι λέει για όλα αυτά;

Ως «Σπάρτακος» επανειλημμένως έχουμε επισημάνει τον προεκλογικό εξευτελισμό των ελληνικών κομμάτων και υποψηφίων. Δυστυχώς, όπως είναι φανερό, τα πράγματα όσο πάνε και χειροτερεύουν. Όλα τα παραπάνω αφορούν ένα κόμμα που δήθεν κόπτεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά ξέρουμε ότι και οι άλλοι δεν είναι σε καλύτερη μοίρα. Μαθαίνουμε ότι όλοι οι μειονοτικοί υποψήφιοι σύμβουλοι υποχρεούνται να δηλώσουν στήριξη στο κόμμα DEB για τις ευρωεκλογές. Βλέπουμε υποτραπέζιες συμφωνίες να πριμοδοτούν κυβερνητικούς συνδυασμούς με κατευθυνόμενες μειονοτικές υποψηφιότητες. Ακόμη και μουσουλμάνοι του υποκόσμου εμφανίζονται σε κεντρικούς προεκλογικούς ρόλους! Καλούμε ΟΛΟΝ τον πληθυσμό της περιοχής που πιστεύει σε μια ειρηνική, δημοκρατική και ειλικρινή συνύπαρξη να γυρίσει την πλάτη του σε διχαστικές γραμμές και βρώμικα παρασκήνια. Μία μόνο εκλογική απάντηση μπορεί να δοθεί στην σαπίλα, στην αναξιοπρέπεια, στον μισελληνισμό: «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» για τον Δήμο Κομοτηνής!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)