Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Δυναμική παρέμβαση της Τάνιας Ιακωβίδου υπέρ της νομιμότητας


 Χρειάστηκε η δυναμική παρέμβαση της νέας Βουλευτού, Τάνιας Ιακωβίδου για να εισπράξουν τους μισθούς τους οι απλήρωτοι επί εννέα μήνες εργαζόμενοι του Ασύλου Ανιάτων. Παρά τις δικαστικές αποφάσεις, τα χρήματα δεν εκταμιεύονταν.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου των εργαζομένων, που βλέπει να απειλείται και αυτή ακόμα η επιβίωση των οικογενειών τους, σε μια ύστατη   προσπάθεια επιλύσεως του προβλήματος
ενημέρωσε εγγράφως ΟΛΑ τα κόμματα της Βουλής των Ελλήνων.


Αστραπιαία υπήρξε η αντίδραση της Τάνιας Ιακωβίδου, η οποία με προσωπικές παρεμβάσεις – επισκέψεις στον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, πέτυχε μέσα σε διάστημα δύο ημερών να τηρηθεί η νομιμότητα (που καθυστερούσε μήνες) και να καταβληθούν τα χρήματα στους εργαζομένους.
Όταν οι εργαζόμενοι την ευχαρίστησαν για την σωτήρια παρέμβασή της, που αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε κατά τις ημέρες των Αγίων Παθών και της Ανάστασης του Χριστού, χωρίς τη δικαιολογία … των διακοπών, τους απάντησε : «Αν δεν είχατε δίκιο, θα ήμουν απέναντί σας. Ξέρω καλά τι σημαίνει κατάφωρη αδικία εναντίον εργαζομένων και είμαι αποφασισμένη να την πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Έκανα το χρέος μου σαν άνθρωπος και σαν βουλευτής και θα συνεχίσω να το κάνω» …

Έπρεπε οι εργαζόμενοι να λύσουν το πρόβλημά τους με αυτόν τον τρόπο;

Και μια απορία, η Βουλή έχει μόνο έναν βουλευτή;


rafailnews.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)