Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΙΝΚΑ: τα JUMBO στην εναγώνια βύθιση της αγοράς



ΙΝΚΑ-ΔΤ 508  09.04.14


Για τα καταστήματα JUMBO μας καταγγέλλεται ότι, στην μάλλον εναγώνια προσπάθεια να διατηρήσουν την επισκεψιμότητα και πωλήσεις τους, ανασύρουν μνήμες και εικόνες γελοιοποιώντας για την διαφήμισή τους ιστορικές στιγμές εθνικής υπερηφάνειας.
  
Το βρίσκουν απλό και εύκολο στα JUMBO και χωρίς τιμωρία.
Άραγε πιστεύουν πως είναι νεκρές οι μνήμες.
Άραγε πιστεύουν στα JUMBO πως οι εικόνες από τις στολές των Τσολιάδων σταμάτησαν να συνδέονται με τα πραγματικά πρόσωπα εκείνους τους Τσολιάδες.
Άραγε πιστεύουν στα JUMBO πως οι εικόνες από τις στολές των Τσολιάδων πρέπει τώρα να συνδεθούν με τα εισαγόμενα προϊόντα κινέζικα κλπ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που δεχθήκαμε παράπονα για παράλογες διαφημιστικές επιλογές της αγοράς.
Η αγορά και οι αγορές, στις οποίες θέλει χαρωπά και η κυβέρνηση να βγούμε, δεν έχουν καμία σχέση με τα συμφέροντα του πολίτη καταναλωτή. ούτε του κράτους έθνους.
Η αγορά και οι αγορές, είναι η καταβόθρα του εισοδήματος του καταναλωτή και των κρατών εθνών.
Η αγορά μέσα από την διακίνηση των πραγματικών αγαθών και πραγματικών η εικονικών κεφαλαίων, περιάγει πολλαπλό κέρδος από δανειστικό τόκο και την τιμή πώλησης, στην συσσώρευση κεφαλαίου, που η οικονομική διδαχή ορίζει πως πρέπει να αποτρέπεται με σαφείς κανόνες.
Παρατηρήστε για τα τελευταία 20 χρόνια έστω, την πολλαπλασιαστική μεταβολή της αύξησης των τιμών καταναλωτή και του χρέους των χωρών.
Για αυτό δεν διστάζει σε τίποτα η αγορά και οι αγορές.
Η αφαίμαξη γίνεται καθημερινά με τις άδικες τιμές στον καταναλωτή και τον υπερεκτοκισμό στα χρέη των χωρών.
Τώρα για τα JUMBO των αγορών πήγε ο σxολισμός και όχι μόνο για τα καταστήματα JUMBO.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)