Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ: Η «Σκατζοχοιρώνειος» περίοδος που άρχισε επί Σημίτη, συνεχίζεται.…

 ΣΗΜΙΤΗΣ -ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ -ΣΚΑΤΖΟΧΟΙΡΟΙ— Καλημέρα Μπαρμπανίκο,
  —Αν δεν κατάλαβες ….η «Σκατζοχοιρώνειος» περίοδος που άρχισε επί Σημίτη, συνεχίζεται.
  — Ο Γιάννος Στουρνάρης -δυο σε ένα- ο »Μαγκιόρος» του Σημίτη, του Παπαντωνίου, του Χριστοδουλάκη, του Βενιζέλου, των τραπεζοασφαλιστών, του διεθνούς Σιωνισμού, των Μερκελογερμανών, των κατασκευαστικών, των πετρελαιάδων, των εν γένει εθνικών προμηθευτών και λαμογίων, οψέ δε και των Σαμαράδων που χρησιμοποιούν -αν είναι δυνατόν- σκατζόχοιρους ….για να φοβίζουνε με τ” αγκάθια τους τα υποζύγια -σαν εμάς- και να τα σαμαρώνουνε πιο εύκολα! 
  — ….Σαμαράδες, Ιπποπόταμοι, Σκατζόχοιροι ….όλοι με το αζημίωτο!
 


  — Ως γνωστόν, ο σκαντζόχοιρος είναι «σκληρό» ζώο και εκτός από τα σταφύλια των αμπελουργών τρώει και φίδια ….ετούτος όμως είναι  φίλος με τα φίδια(αλίμονό μας) ….και με τους Ιπποπόταμους ….μόλις εχθές τον έσωσε ένας από ένα άπειρο κουταβάκι που πήγε να παίξει μπάλα με τον κουλουριασμένο σκατζόχοιρο -»επί κέντρα λακτείς» Αλέξη- δεν μαθαίνεις από τις έμπειρες αλεπούδες που τον πετάνε στο νερό και βγάζει -αναγκαστικά- την μουσούδα του για ν’ αναπνεύσει -αποκαλύψεις με στοιχεία Αλέξη ….όχι αερολογίες- οι δε γύφτοι τον πετάνε επάνω σε καυτή στάχτη ….είσαι πολιτικά και αγωνιστικά «άτεχνος» Αλέξη!  Χαιρέτα μας


Ο Σκαντζοχοιράκος …. …. ….

http://www.youtube.com/watch?v=RZc6JtKBnO0#t=13


tsoutsouneros.arvanitis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)