Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ


Η RUMVADER άρχισε το σχέδιο ¨Ισότιμοι Πολίτες¨

Η Ένωση Ελληνικών Ιδρυμάτων άρχισε το σχέδιο ¨Μειονοτικοί Πολίτες=Ισότιμοι πολίτες¨, που στοχεύει να συμβάλει στην ακόμη καλύτερη γνωριμία των μειονοτήτων της Τουρκίας.
Η Ένωση Ελληνικών Ιδρυμάτων (RUMVADER), άρχισε το σχέδιο ¨Μειονοτικοί Πολίτες=Ισότιμοι πολίτες¨.
Με το σχέδιο που άρχισε η κοινότητα τον Ιανουάριο του 2013, στοχεύει στο να συμβάλει στην καλύτερη γνωριμία των μειονοτήτων της Τουρκίας. Για αυτό τον λόγο ο στόχος είναι να αυξηθεί η συμμετοχή των ελληνικών φορέων και οργανώσεων στην κοινωνική ζωή της χώρας.
Το πρόγραμμα που γίνεται με την οικονομική στήριξη της Ε.Ε. περιλαμβάνει εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν 20 μήνες, και θα γίνουν στην Κωνσταντινούπολη, στην Ίμβρο, στην Τένεδο και στο Χατάι.
Στα πλαίσια του προγράμματος θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα της ελληνικής κοινότητας, ενώ θα γίνουν εκδηλώσεις κατά των διακρίσεων, εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια.
Το κοινό-στόχος του σχεδίου είναι τα μέλη των Δ.Σ. των φορέων της κοινότητας, εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, Έλληνες πολίτες που ήρθαν τα τελευταία χρόνια και εγκαταστάθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, όλοι οι επίσημοι φορείς και διοικητικές υπηρεσίες, και οι πολίτες της ελληνικής κοινότητας που ζούνε στην Κωνσταντινούπολη, στην Ίμβρο, στην Τένεδο και στο Χατάι.
Εφ. Άγκος 10/4/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)