Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Κάποιοι προετοιμάζουν το μέλλον της ανθρωπότητας, αλλά η επιτυχία τους είναι αμφίβολη.




Τα σχέδια των Παγκόσμιων ηγετών μπορεί να εφαρμόζονται αλλά δεν συμπίπτουν με τα σχέδια του Θεού. Μπορεί να έχουν το θράσος να αναφέρονται σε αυτά πλέον ξεκάθαρα, χωρίς προσχήματα βγάζουν τις κουκούλες και αποκαλύπτονται, αλλά αυτός ο υπέρμετρος εγωισμός θα είναι η καταστροφή τους. Οι μέθοδοι και τα όπλα τους θα γυρίσουν προς αυτούς και θα τους αυτοκαταστρέψουν, ο φθόνος, ο εγωισμός και η αδικία ουδέποτε επιβίωσαν.

1 σχόλιο:

  1. Η Υπεροψία των κατά φαντασίαν < κυρίαρχων > του παιχνιδιού ( της νέας τάξης πραγμάτων ) καταρέει με τον πιο απλό τρόπο ...... ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ .
    Αδιαφορώντας για την υποτιθέμενη δύναμή τους , βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά , κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα καθαρότερο μυαλό , καλύτερη αξιολόγηση των δυνάμεων τους , καλύτερο σχεδιασμό αντιμετώπισης τους , και κατά συνέπεια την ευκολότερη απαλλαγή από τα παράσιτα της Νέας τάξης ΑΧΡΗΣΤΩΝ .
    Πίστη στον εαυτό μας χρειάζεται , και πίστη ΣΤΟΝ ΘΕΟ του Δικαίου που παρόλα τα λάθη που έχουμε κάνει δεν θα αφήσει να χαθεί το ΈΘΝΟΣ μας και ο πονεμένος αυτός Πλανήτης μας .
    ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ , ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , και η αλλαγή είναι κοντά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)