Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

Με αστική χρέωση τα νέα τηλέφωνα του ΕΟΠΥΥ

Όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας

Οκτώ νέους τηλεφωνικούς αριθμούς αντί του τριψήφιου αριθμού «184» θα έχουν πλέον στη διάθεσή τους οι ασφαλισμένοι του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) για να κλείνουν ραντεβού για επισκέψεις και εξετάσεις στους ιατρούς και τις μονάδες υγείας του ασφαλιστικού φορέα.

Το νέο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΠΥΥ θα στεγάζεται στα τρία Πολυιατρεία της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, της πλατείας Θεάτρου (Αθήνα) και σε εκείνο του Πειραιά και τους ασφαλισμένους θα εξυπηρετεί προσώρας το υπάρχουν διοικητικό προσωπικό.
Σταδιακά ωστόσο αναμένεται η ενίσχυσή της τηλεφωνικής υπηρεσίας μέσω του προγράμματος Κινητικότητας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης –θα επιλεγούν υπάλληλοι που είναι σε καθεστώς διαθεσιμότητας και θα τοποθετηθούν στις θέσεις τους από τις αρχές Ιανουαρίου.
Οι τηλεφωνικές γραμμές  θα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά το διάστημα 08.00-14.00, και  το κόστος τους θα αντιστοιχεί σε αστική χρέωση.

Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας οι αριθμοί είναι 210- 64 50 749 και  210 64 79 812. Στο Πολυιατρείο της Πλατείας Θεάτρου οι τηλεφωνικοί αριθμοί είναι 210 32 25 624, 210 32 20 746 και 210 32 20 523. Στο Πολυιατρείο του Πειραιά οι αριθμοί είναι 210 -42 10 353, 210 42 10 357 και 210 42 12 083.

Το νέο σύστημα εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ παρουσίασε την Πέμπτη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Μάριος Σαλμάς. «Μετά από μία δεκαετία εκχώρησης μιας υπηρεσίας τηλεφωνικών ραντεβού των ασφαλισμένων σε ιδιωτικές εταιρείες, ξαναγυρίζουμε στην στήριξη από το ασφαλιστικό σύστημα, από τον ΕΟΠΠΥ , των ασφαλισμένων, παίρνοντας την ευθύνη της λειτουργίας, με δικό του προσωπικό, των τηλεφωνικών ραντεβού των ασθενών» ανέφερε ο υπουργός. Το σύστημα θα επεκταθεί τους επόμενους δύο μήνες σε όλες τις μονάδες υγείας του ΕΟΠΥΥ.
Να σημειωθεί ότι το «184» κόστιζε στα ασφαλιστικά Ταμεία 19 εκατ. ευρώ ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)