Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

ΟΧΙ στις Αυξήσεις της ΔΕΗ!


den_plironoΩΡΑ για Αυτόνομη Παραγωγή Ενέργειας!



Την 12η Αύξηση της Τιμής του Ηλεκτρικού Ρεύματος τα Τελευταία 3 Χρόνια Θέλει να μας Επιβάλει η Κυβέρνηση - Παγκοσμιοποίηση - Τρόικα



ΩΡΑ για ΟικοΑυτάρκεια με την δημιουργία ομάδων είτε Κοινοτήτων Εργασίας και Ζωής!

Στην 12η κατά σειρά αύξηση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος στα τελευταία 3 χρόνια ζητά η ελεγχόμενη από την παγκοσμιοποίηση ΔΕΗ.

Η διορισμένη από την Κυβέρνηση και την παγκοσμιοποίηση διοίκηση της ΔΕΗ, ζητά υπέρογκες αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ έχουν μειωθεί πάνω από 30% τα εισοδήματα των εργαζομένων.

Ο στόχος Κυβέρνησης και Τρόικας είναι να φορολογήσει τους καταναλωτές μέσω του ηλεκτρικού ρεύματος και να ετοιμάσει δελεαστικό πακέτο πώλησης της ΔΕΗ! Γι αυτό επέβαλε ειδικό φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο και στο φυσικό αέριο, που χρησιμοποιεί η ΔΕΗ, με σκοπό να εισπράξει πάνω από 300.000.000 ευρώ το χρόνο! Τον προηγούμενο χρόνο είχε αυξήσει τον ΦΠΑ στο ηλεκτρικό ρεύμα. «Το τρίτο Μνημόνιο ορίζει ότι από 1/1/2013 πρέπει να τεθεί σε ισχύ υπουργική απόφαση για την αναπροσαρμογή των τιμολογίων του ηλεκτρικού ρεύματος με βάση το κόστος, κατόπιν τον Μάρτιο να ληφθεί νέα απόφαση που θα ισχύσει από τον Μάιο με στόχο στο τέλος του δεύτερου τριμήνου να έχει επέλθει η πλήρης απελευθέρωση...» έγραψαν τα ΜΜΕ

Η κυβέρνηση φαίνεται να μελετάει μια μικρή διεύρυνση στα κριτήρια ένταξης στο μειωμένο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) ώστε να αυξηθούν οι δικαιούχοι και να κάνει εύπεπτες τις αυξήσεις.

Το επικοινωνιακό παιχνίδι ΔΕΗ-ΡΑΕ-κυβέρνησης-παγκοσμιοποίησης, έχει σαν στόχο την εξαπάτηση καταναλωτών, ώστε να επιβληθούν οι αυξήσεις με τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις.

DEIΣε κάθε περίπτωση είτε οι προτάσεις της ΔΕΗ, είτε της ΡΑΕ, είτε άλλες που πιθανόν να προκύψουν για ανατιμήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, είναι καταστροφικές για τους καταναλωτές, που δεν μπορούν πιά να ανταποκριθούν στα πολλαπλά χαράτσια.

Τα χρέη των καταναλωτών στη ΔΕΗ από απλήρωτους λογαριασμούς στη χαμηλή τάση ήταν:

   Τον Νοέμβριο του 2011 - 388 εκ.€

   Τον Σεπτέμβριο του 2012 - 696 εκ.€

Δεν Πληρώνω τα Χαράτσια μέσω της ΔΕΗ
Επί της ουσίας! Όσο καταναλώνουμε ηλεκτρικό ρεύμα ήμαστε στην διακριτική ευχέρεια της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων (παγκοσμιοποίηση-τρόικα-κυβέρνηση) να μας επιβάλλουν χαράτσια και να μας απομυζούν ότι έχουμε και δεν έχουμε!

fotovoltaikaΩΡΑ να βγούμε εκτός συστήματος ενέργειας από τις παγκοσμοποιημένες εταιρίες παραγωγής!



ΩΡΑ να παράγουμε την δικής μας ενέργεια, όπως κάνανε όλοι οι πρόγονοί μας!

Μόνο όμως μέσα από την ανταλλαγή και τις συνέργιές μας με τους φίλους και συντρόφους μας, μπορεί να πετύχουμε την οικοαυτάρκεια. Και σήμερα διαθέτουμε όλες τις τεχνικές δυνατότητες να κάνουμε πράξη αυτό. Δείτε ένα παράδειγμα από την Πάτρα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)