Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

Η ανάδειξη της Ελλάδας μέσα από το διαδίκτυοΗ ανάδειξη της Ελλάδαςμέσα απ' το διαδίκτυο, είναι ο Σκοπός μας!  
 • Με  κεντρικό  άξονα  τη  θέλησή μας  να  παρουσιάσουμε  με  τον  πληρέστερο  δυνατό τρόπο  τις  ομορφιές  του  τόπου  μας,  και  λαμβάνοντας  υπ’ όψιν την  απήχηση  και  ευκολία πρόσβασης  που  έχει πλέον  στις  μέρες  μας  το  internet,  μαζέψαμε  σε  μία  ιστοσελίδα πλήρη φωτογραφική  απεικόνιση  των  περισσότερων  και  σημαντικότερων  τουριστικών και άλλων  σημείων  του  τόπου  μας,  με  τη  μέθοδο της  πανοραμικής  απεικόνισης 360 μοιρών.
Η Greece virtual 
 • Δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να έχει μια πλήρη και περιμετρική άποψη του χώρου που παρατηρεί, μετακινώντας με το ποντίκι του τη φωτογραφία από όποια πλευρά θέλει – πάνω – κάτω – δεξιά - αριστερά. Με αυτό το διασκεδαστικό τρόπο ο επισκέπτης τής ιστοσελίδας διαβάζει κάθε πληροφορία του χώρου που ξεναγείται, σε κείμενο στα αγγλικά και ελληνικά. Βλέπει και μετακινεί την πανοραμική φωτογραφία - υψηλής ανάλυσης, στην οθόνη του, ακούει τους φυσικούς ήχους του κάθε χώρου και ανακαλύπτει στο χάρτη της Google το σημείο στο οποίο  βρίσκεται. Έτσι λοιπόν πραγματοποιείται η εικονική ξενάγηση των σημαντικότερων περιοχών.
Το λογότυπό μας “ be there before you travel “ δείχνει ξεκάθαρα το σκοπό του Greece virtual ! 
 • Η περιήγηση γίνεται σε αρχαιολογικούς χώρους, ναούς, μοναστήρια, μουσεία, παραλίες, σπήλαια, αγορά, επιχειρήσεις, καλλιτεχνικές δραστηριότητες (θέατρα, ομάδες κλπ). Η φωτογράφιση των χώρων γίνεται εσωτερικά και εξωτερικά και των φυσικών τοπίων ημέρα ή νύχτα Αναδυόμενο παράθυρο πληροφορεί με κείμενο σε αγγλική και ελληνική γλώσσα.  Γίνεται μια απλή και απολαυστική εμπειρία για τον επισκέπτη, που μεταφέρεται στην περιοχή που θέλει να επισκεφθεί, πριν ακόμη …ταξιδέψει.   
 • ‘Eνα ισχυρό εργαλείο προβολής και προώθησης της τουριστικής Ελλαδας!
Καταφέραμε και φωτογραφίσαμε  Σε διάστημα 3 ετών 24 προορισμοί!!!  :
 1. Δωδεκάνησα:  Kως, Νίσυρος, Τήλος, Σύμη, Κάλυμνος, Ρόδος, Κάρπαθος, Λέρος, Πάτμος, Λειψοί.
 2. Πέλλα:  Έδεσσα (Λουτρά Πόζαρ, Καϊμακτσαλάν (Βόρρας),Άγιος Αθανάσιος)
 3. Αττική: Αθήνα (Πειραιά), Ν.Α Αττική
 4. Κυκλάδες: Σαντορίνη, Ίος, Πάρος, Αντίπαρος, Νάξος, & Σύρος.
 5. Θεσσαλονίκη: Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική
 6. Βόρειο Αιγαίο: Άγιος Ευστράτιος
 7. Ημαθεία:  Νάουσα, Βέροια
Στόχος μας είναι να καλύψουμε όλη την Ελλάδα  
 •  Ειδικά τώρα που πιο πολύ από κάθε άλλη φορά χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας! Ας μην ξεχνάμε πως ο τουρισμός αποτελεί μόνιμη πηγή εισοδήματος για τη χώρα μας.
 Μπορείτε να βοηθήσετε!   
 • Επιλέξτε Ξενοδοχείο  ή Κάνετε Κράτηση Αεροπορικού Εισιτήριου  Μέσα Από Την Ιστοσελίδα Μας!  Δεν Σας Επιβαρύνει!!  Βοηθάτε Το Όνειρο !!!  Να Ταξιδέψουμε  Eλλάδα!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)