Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Συμμετοχή Παπανδρέου σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση


Στην πρώτη συνάντηση του GLOBAL+5 στη Γενεύη

Στην πρώτη εκδήλωση που διοργανώνει το GLOBAL+5 για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση στη Γενεύη αύριο (Τρίτη) και μεθαύριο (Τετάρτη) θα πάρει μέρος ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Το GLOBAL+5 είναι ένας μη δημόσιος φορέας στον οποίο μετέχουν προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Στις συναντήσεις που διοργανώνονται συζητούνται ιδέες και προτάσεις, προτείνονται πρακτικές αντιμετώπισης και προγράμματα για τα μεγάλα θέματα του πλανήτη. Μεταξύ αυτών η παγκόσμια διακυβέρνηση, η παγκόσμια ασφάλεια, η καινοτομία κλπ.

Ο πρώην πρωθυπουργός είναι μέλος της Επιτροπής του GLOBAL+5, η οποία θα βραβεύσει καινοτόμες ιδέες και προτάσεις που έχουν στόχο την συμμετοχή των πολιτών στην αντιμετώπιση ορισμένων από τις πιο σημαντικές προκλήσεις που καλείται να δώσει λύσεις η παγκόσμια κοινότητα για τα επόμενα πέντε χρόνια και αφορούν το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν διεθνείς Οργανισμούς, μη κερδοσκοπικές Οργανώσεις και επιχειρήσεις.

Έχουν εξεταστεί συνολικά εβδομήντα πέντε προτάσεις από τις οποίες θα βραβευτούν οι είκοσι.


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
το Γιωργάκη  δεν είχαμε αμφιβολία ότι είναι επίσημα ένας λειτουργός της Παγκόσμιας κυβέρνησης. Δεν ήταν από ανικανότητα να κυβερνήσει όταν έλεγε ότι χρειαζόμαστε μια παγκόσμια κυβέρνηση και την χρειαζόμαστε τώρα. Αυτός ήταν ο σκοπός του και τώρα τα υπόλοιπα τσιράκια της Παγκόσμιας κυβέρνησης συνεχίζουν το έργο του. Αντί να κρυφτεί από ντροπή που κατάστρεψε έναν λαό, που μας ρεζίλεψε διεθνώς, συνεχίζει να εμφανίζεται σε εκδηλώσεις αλλά και να το παίζει καθηγητής. Τελικά το Γιωργάκη ήταν η ταφόπλακα του Ελληνικού λαού, γενικότερα ότι η οικογένεια Παπανδρέου, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από προδότες, εγκληματίες της Νέας Τάξης και Παγκόσμιας κυβέρνησης. Για το μόνο που χαιρόμαστε είναι ότι έχουν τόσο μεγάλο θράσος να αποκαλύπτονται, να κάνουν ορατό τον εχθρός μας, αυτός όμως ο υπέρμετρος εγωισμός θα τους οδηγήσει σε τεράστια λάθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)