Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ο κος Σόιμπλε και οι Έλληνες πολιτικοί στο μεγάλο κόλπο

.                                   ΙΝΚΑ ΔΤ 364 Δευτέρα 29.10.12

Δεν γίνεται δεκτό, να συνεχίζεται και να διαφημίζεται καθημερινά, η αποδοχή ως λήπτες αποφάσεων στην Ελλάδα αντί της Ελληνικής Κυβέρνησης, των κ.κ. Σόιμπλε Λαγκάρντ Τρόικας και διάφορων άλλων όμοιων προσωπικοτήτων, πλην Στρος Καν.
Μπορεί ο κος Σόιμπλε να δήλωσε με χρήσιμη παρρησία πως για όλα στην Ελλάδα φταίνε οι Έλληνες πολιτικοί, αλλά και έτσι και αλλιώς με αυτή την αυτοπαραδοχή, ξεκαθαρίζει πως και αυτός (και οι άλλοι τους Ευρωπαίοι πολιτικοί και αιμορουφήχτρες τράπεζες), φταίει και πρέπει να πληρώσει που συνεργάστηκε  με τους ίδιους συγκατηγορούμενούς του Έλληνες πολιτικούς.
«Αν οι Έλληνες πολιτικοί πείθουν τον λαό ότι η ευθύνη για τα προβλήματα της Ελλάδας βρίσκεται στις Βρυξέλλες, την Ευρώπη ή την Γερμανία, είναι ανεύθυνοι δημαγωγοί. Η ευθύνη για την κατάσταση στην Ελλάδα βαραίνει μόνο την ίδια την Ελλάδα και τους πολιτικούς της», φέρεται να δήλωσε ο Γερμανός αξιωματούχος. Πηγή:www.capital.gr
 Εξυπνάδες του κυρίου Σόιμπλε, και αυτού του είδους ατιμώρητες παραδοχές συνεργείας Ελλήνων πολιτικών και πολλών και διαφόρων όμοιων κυρίων Σόιμπλε, που κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τι λέει, σε 3.000 αυτοκτονίες και γενική κατάσταση κατάθλιψης όλου του Ελληνικού πληθυσμού, μπορεί να προσάγει πελατεία και κέρδη στα γραφεία των ψυχολόγων και των ψυχίατρων, είναι γνωστό ότι έχουν ουρές ως η λίμνη του Σιλωάμ, εντάσσει και τον ίδιο στην ίδια κατάσταση και πρέπει να διωχτούν νομίμως και τα δύο μέρη που συνεργάστηκαν, για την σημερινή κατάσταση της Χώρας μας.
Η προσαρτηματική άποψη του κου Σόιμπλε, πως φταίει και η ίδια η Ελλάδα, μας κάνει να γελάμε μαζί με τα κλάματά μας, λέει σαν πως επήγαμε με το πιστόλι και πήραμε με κοντέϊνερ 4η ώρα πρωινή τα λεφτά των Ευρωπαίων που δεν θέλουν να τα χάσουν με κούρεμα, και με χυδαιότητα οπισθίων ιπποπόταμου, αποφεύγει τον ευθύ λόγο, πως: ‘Δανείζαμε τον εργολάβο παρότι ξέραμε πως δεν μπορεί να τα αποπληρώσει, για να κατασχέσουμε μετά τα κτίσματά του’
Επειδή αυτό μπορεί να είναι το νέο κόλπο για την καταναγκαστική ανάπτυξη, μια και ο ποταμός – ανάπτυξη, υπερέβη τις όχθες του και διαχύθηκε σε όλο τον κάμπο, η ανάπτυξη άλλωστε για κάθε σοβαρό οικονομολόγο δεν είναι χωρίς όρια, πιάνει σαν κόλπο μια φορά και δεν πιάνει συνέχεια.
Δεν μπορεί να συνεχίζεται η κατανάλωση και η συλλογή κεφαλαίων για αποπληρωμή δανείων, που δόθηκαν από δανειστές που ήξεραν πως δεν μπορεί να επιστραφούν, αφού, στην δανειστική σύμβαση ενυπάρχει ο δόλος και την καθιστά άκυρη. Αυτό δεν είναι κανόνας μόνο της οικονομίας αλλά και του Ελληνικού και του Διεθνούς Δικαίου. Στο ότι μπορεί να ελέγχονται οι Δικαστές, δεν το αναπτύσσουμε εδώ.
Το γιατί δεν ασκείται η εφαρμογή του Δικαίου αυτού, από την Ελληνική κυβέρνηση, δηλαδή από τους Έλληνες πολιτικούς, που άλλωστε τους προσδιορίζει ως μόνους υπεύθυνους ο κος Σόιμπλε, μπορεί να είναι μόνο από ανικανότητα, η από κοινή συνεργασία σε αυτό το ακραία εγκληματικό κόλπο μεταξύ των Ελλήνων πολιτικών και των συνεργών κ.κ. όπως ο κος Σόιμπλε.
Εγκληματικό οικονομικό κόλπο, που μετά την εφαρμογή του, πάντα αποτυχαίνει, αφού αποκαλύπτεται πάντα κάθε μεγάλο κόλπο. Τα κόλπα αποτελούν υποστρέβλωση του κανονικού.
Το ΙΝΚΑ γνωρίζει την ευθύνη των Ελλήνων πολιτικών που Δικαστικά ελέγχεται τώρα από το 1974 και μετά. Άλλωστε, πως η απάντηση της δημόσιας Αρχής δίδεται μετά 50 μέρες πιστοποιεί την προεστική διοίκηση της χώρας, στην αποποίηση της οποίας δεν οδηγούν τα κόλπα των κων κων Σόϊμπλε.
Οι διαγραφές χρεών του Ν 3869 που μειώνουν τα κεφάλαια των τραπεζών που θα ανακεφαλαιοποιηθούν με Εθνικό δανεισμό που θα πληρώσουν οι Έλληνες, είναι η εφαρμογή που υποχρεούται ο κος Σόιμπλε να δεχθεί και για τα δανεικά του που θέλει να πάρει πίσω.


(Εστάλη από ΙΝΚΑ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)