Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Οι επίορκοι που σε στέλνουν φυλακή

Επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι μόνο εκείνοι που τα ... πιάνουν αλλά και αυτοί που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, είτε γιατί είναι ασυνείδητοι γραφειοκράτες είτε γιατί δεν τα έπιασαν, συντρίβοντας κυριολεκτικά αθώους. Και φαίνεται ότι η συγκεκριμένη κατηγορία ανθεί ειδικά στον ευαγή κλάδο των εφοριακών. Περισσότερα και αναλυτικότερα και με συγκεκριμένες περιπτώσεις προσεχώς.
ΥΓ: Μια χώρα είναι δημοκρατική όταν υπάρχει δικαιοσύνη αλλιώς...

Οι επίορκοι που σε στέλνουν φυλακή Νο 2

Σας λέγαμε χθες για τους επίορκους υπαλλήλους που μπορούν να στείλουν φυλακή και συγκεκριμένα γιαεφοριακούς. Επειδή οι απορίες ήταν πολλές το κάνουμε ποιο σαφές. Τι προβλέπει ο νόμος για όσους δεν εφαρμόζουν νόμους και υπουργικές αποφάσεις με συγκεκριμένες διατάξεις αλλά κάνουν το δικό τους; Προβλέπονται αποζημιώσεις και ποινικές ευθύνες για όσους οδηγούν σε οικονομική καταστροφή αθώους με δέσμευση περιουσιακών και ποινικές διώξεις; Θα θέλαμε πολύ μια απάντηση θετική και επανερχόμαστε λίαν συντόμως με συγκεκρικεμένα παραδείγματα υπαλληλικής αυθαιρεσίας.
(Εστάλη από τον κύριο Γεώργιο Δ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)